Lajmet   U nënshkrua marrëveshja për ngritjen e përkujdesit shëndetësor dhe ambulator mes komunës së Istogut,

U nënshkrua marrëveshja për ngritjen e përkujdesit shëndetësor dhe ambulator mes komunës së Istogut, Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Caritas Kosova - 14 mars 2017

 Kryetari Haki Rugova,ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi si dhe përfaqësuesi nga Caritas Kosova kanë nënshkruar sot marrëveshjen e bashkëpunimit dhe bashkëfinancimit për projektin “ Ngritja e përkujdesit shëndetësor shtëpiak dhe ambulantor (homecare ) në komunën e Istogut. Vlera e këtij projekti është 110 mijë euro, ku prej këtyre mjeteve komuna e Istogut do të participoj me 53 mijë euro, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale me 40 mije euro ndërsa Caritas Kosova me 17 mijë euro . 
 

RSS

Sign in