Mirësevini në Istog


Faqja e Istogut do te jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!


 

 
Fillimi
Komuna
Shërbimet
Qyteti
Lajmet
Projektet
Shpalljet
Prokurimi
Turizmi
Fatura mbi Tatimin në PronëTe drejtat gjuhësore në Kosovë: Zyra e Komisionerit për Gjuhë


 Udhëzues për përdorimin e gjuhëve

Njoftimet per mbledhjet e kuvendit

Lajme

U mbajt mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa
24 korrik 2017
 Kryesuar nga  kryesuesi i Kuvendit Komunal Hazbi Bajra, është  mbajtur  mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa, ku të pranishëm në mbledhje ishin nënkryetari Lulzim Blakaj, drejtor të drejtorive komunale si dhe anëtarët  e KPF-së. Pika të rendit të ditës ishin: shqyrtimi i raportit financiar për tre mujorin e dytë të vitit fiskal 2017, shqyrtimi i raportit për 6 mujor të punës së kryetarit të komunës,shqyrtimi i raportit të punës për 6 mujorin e NP “Ambienti”, shpallja në diskutim publik e projekt- rregullores për përdorimin e pijeve alkoolike në lokale publike, shqyrtimi i Raportit dhe analiza e vitit shkollor 2015-2016, njoftimi me raportin e Auditorit të përgjithshëm për vitin 2016, shqyrtimi dhe miratimi i projekt rregullores për tatimin në pronë.

 

Të gjitha këto pika të rendit të ditës u miratuan nga anëtaret  e KPF-së.

më shumë...

Njoftim
21 korrik 2017

Komuna e Istogut dhe organizata “Help – Hilfe zur Selbsthilfe” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
21 korrik 2017
 
Kryetari i komunës Haki Rugova ka pritur sot në takim Shqipe Breznica nga organizata Help – Hilfe zur Selbsthilfe me të cilën kanë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për realizimin e  projektit  “Mbështetja e stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor” ku në vitin 2018 nga komuna e Istogut do të përkrahen së paku 35 mikro-biznese.

më shumë...

Përkujtohen dëshmorët në përvjetorin e rënies
18 korrik 2017
 Kryetarit i komunës  Haki Rugova i shoqëruar nga stafi komunal, familjarë të dëshmorëve si dhe qytetarë  kanë bërë sot  homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh pranë lapidarit të dëshmorëve  Nazmi Muzliaj, Arton Zogaj,  Mirvete Maksutaj, Niman  dhe Tahir Demaj, Muharrem Vuthaj, Qazim dhe Nexhmedin Hakaj.

 

më shumë...

Kryetari i komunës Haki Rugova, shpalos aktivitetet e gjashtëmujorit të parë të vitit 2017
17 korrik 2017
 
 
Kryesuar nga kryetari i komunës Haki Rugova, sot në sallën e Kuvendit Komunal, është mbajtur tubimi i parë me qytetarë që kishte për qëllim shpalosjen e aktiviteteve të komunës për gjashtëmujorin e parë të vitit 2017.

 

më shumë...

 

 


riatdhesimi.jpg

Qasja-ne-dokumentet-publike-(1).jpg.aspx
 

Statuti i KomunësPLVM-Istog

 

Kontakt telefoni

Kontakto Komunën:
  tel:038/ 200 43 814
        038/200 43 881

    Kontakto komun�n