Mirësevini në Istog


Faqja e Istogut do te jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!


 

 
Fillimi
Komuna
Shërbimet
Qyteti
Lajmet
Projektet
Shpalljet
Prokurimi
Turizmi
Fatura mbi Tatimin në PronëTe drejtat gjuhësore në Kosovë: Zyra e Komisionerit për Gjuhë


 Udhëzues për përdorimin e gjuhëve

Njoftimet per mbledhjet e kuvendit

Lajme

U mbajt mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa
24 mars 2017

Me 31.03.2017 do të mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës
24 mars 2017
 Mbledhjen e 45- të rregullt e Legjislacionit të V-të të Kuvendit të Komunës. Mbledhja do të mbahet më: 31.03.2017 (e premte), në Sallën e Kuvendit të Komunës në Istog, kati III, duke filluar me punë në ora 10:00.

më shumë...

Me 24.03.2017 mbledhja e radhës e KPF-së
17 mars 2017
 Mbledhja do të mbahet më datë: 24.03.2017 e premte, në Sallën e takimeve Nr.311, duke filluar me punë në ora 10:00. 

më shumë...

U nënshkrua marrëveshja për ngritjen e përkujdesit shëndetësor dhe ambulator mes komunës së Istogut, Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Caritas Kosova
14 mars 2017
 Kryetari Haki Rugova,ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi si dhe përfaqësuesi nga Caritas Kosova kanë nënshkruar sot marrëveshjen e bashkëpunimit dhe bashkëfinancimit për projektin “ Ngritja e përkujdesit shëndetësor shtëpiak dhe ambulantor (homecare ) në komunën e Istogut. Vlera e këtij projekti është 110 mijë euro, ku prej këtyre mjeteve komuna e Istogut do të participoj me 53 mijë euro, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale me 40 mije euro ndërsa Caritas Kosova me 17 mijë euro .  më shumë...

Njoftim
07 mars 2017
 OJQ  “ABA” në bashkëpunim me zyrtaren komunale për barazi gjinore do të organizoj tubim me rastin e 8 marsit ditës ndërkombëtare të gruas.

Në këtë takim do të formohet lobi i grave të komunës së Istogut dhe do të behët promovim i ushqimeve tradicionale të përgatitura nga gratë e OJQ “ABA”. Andaj ju ftojmë të jeni pjesë e këtij takimi i cili do të mbahet me datë 8 mars duke filluar nga  ora 12:00 në Shtëpinë e Kulturës”Adem Jashari” në Istog.

më shumë...

 

 


riatdhesimi.jpg

Qasja-ne-dokumentet-publike-(1).jpg.aspx
 

Statuti i KomunësPLVM-Istog

 

Kontakt telefoni

Kontakto Komunën:
  tel:038/ 200 43 814
        038/200 43 881

    Kontakto komun�n