Lajmet   Njoftimet   QKMF në Junik pajiset me disa pajisje medicionale për shërbimet e kësaj qendre

QKMF në Junik pajiset me disa pajisje medicionale për shërbimet e kësaj qendre - 27 maj 2016

Qendra e Mjekësisë familjare në Junik është pajisur me disa pajisje medicionale shumë te nevojshme për rritjen e shërbimeve te reja dhe atyre ekzistuese.

Stomatologjia është pajisur me një karrige te re, gjithashtu QKMF –ja është pajisur edhe me ECG, me dy laborator hematologjik – biokimik  ,donacion nga Qeveria Japoneze në bashkëpunim me Komunën e Junikut gjegjësit me DSHMS-në.

Ndërsa Komuna e Junikut është ne pritje te finalizimit te danocionit nga qeveria Japoneze me auto ambulancën dhe disa prej pajisjeve tjera medicionale për QKMF në Junik.


RSS

Sign in