Mirësevini në Kaçanik

Hyrja Regjistrohu

 

Faqja e Kaçanikut do te jetë një dritare e re, ne të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjere, mundë të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet dhe sfidat tona dhe të qytetarëve tanë.

 

Historiku

Kaçaniku si qendër administrative – qytezë daton që nga fundi i shekullit XVI. Themelues i parë i kësaj qyteze është Koxha Sinan Pasha i cili ndërtoi xhaminë në vitin 1594 e cila edhe sot ekziston, një kuzhinë publike (imaret) , një shkollë në afërsi të xhamisë, dy hane, një hamam, kalanë (në fund të shekullit XVI , në vitin 1595 ) dhe disa mullinj në lumin Lepenc.
 
më shumë...

 

Lajme

NJOFTIM - Skema e Granteve „Programi i Zhvillimit Rajonal të Balansuar“
09 shkurt 2018
Drejtoria e Ekonomise Financave dhe Zhvillimit, me qellim te informimit rreth aplikimit te bizneseve ne Grantet e lansuara nga Ministria e Zhvillimit Rajonal, cakton sesion informativ per mënyrë e aplikimit të bizneseve.

më shumë...

Komuna e Kaçanikut e mobilizuar për sanimin e dëmeve pas reshjeve të shiut
05 shkurt 2018
 Dëmet në Komunën e Kaçanikut janë të mëdha pas reshjeve të shiut. Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, që nga dita e shtunë, në vazhdimësi është në terren për të parë nga afër dëmet dhe për të shikuar mundësitë e intervenimeve në bazë të kapaciteteve komunale. 
më shumë...

Policia e Kaçanikut shpalosi Raportin e Punës për vitin 2017
02 shkurt 2018
 Kapiteni Afrim Halili, komandant i Stacionit policor në Kaçanik e ka shpalosur Raportin e Punës të Stacionit policor në Kaçanik. 
më shumë...

Vazhdon bashkëpunimi mes Komunës së Kaçanikut dhe Ministrisë së Infrastrukturës
02 shkurt 2018
 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe nënkryetari Ylber Bajra, u takuan me Zëvendësministrat e Infrastrukturës, Rexhep Kadriu, Idriz Selimaj dhe Fehmi Mujota, me të cilët kanë diskutuar për projektet aktuale dhe ato të reja që do të implementohen në këtë komunë.

më shumë...

Mbahet sesion informues lidhur me skemën e granteve dhe subvencioneve të MBPZHR
02 shkurt 2018
 Komuna e Kaçanikut, përmes Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka organizuar një takim informues me fermerë nga Komuna e Kaçanikut për ti njoftuar ata lidhur me skemën e granteve dhe subvencioneve të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR).

më shumë...

Konfirmohet bashkëpunimi mes Komunës së Kaçanikut dhe Spitalit Regjional në Ferizaj
01 shkurt 2018
 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, priti në takim pune përfaqësues nga Spitali regjional në Ferizaj, udhëhequr nga Drejtori Bejtush Jaha. Në takim prezantoi edhe nënkryetari i komunës Ylber Bajra.

më shumë...