Komuna e Kaçanikut vazhdon traditën e suksesshme për inkasimin e të hyrave vetanake, mjetet në vazhdimësi po përdoren në realizimin e projekteve që po ndërtojnë mirëqenien qytetare | 2017-11-13

 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, udhëhoqi mbledhjen e fillimjavës, në të cilën u njoftua për aktivitetet, projektet dhe punët administrative komunale për javën që sapo lamë pas.

 

Përfundon faza e tretë e asfaltimit të rrugës Gërlicë-Prushaj | 2017-11-08

 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe Drejtori për Shërbime Publike Ramadush Osmani, vizituan nga afër punishten në asfaltimin e rrugës  Gërlicë-Prushaj. 

 

Përurohet Stadiumi i Qytetit “Besnik Begunca” | 2017-11-07

 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës Fadil Vokrri dhe vajzat e dëshmorit Besnik Begunca, përuruan sot stadiumin e qytetit të Kaçanikut “Besnik Begunca”, investim i përbashkët i MKRS-së dhe Komunës së Kaçanikut, në vlerën e përgjithshme financiare rreth 320 mijë euro. 

 

Palestra Sportive në Kaçanik e gatshme në vitin 2018, premton Ministri Kujtim Gashi | 2017-11-07

 Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, vizitoi Komunën e Kaçanikut, ku u prit nga Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe stafi ekzekutiv. 

 

Komuna e Kaçanikut dhe Forumi për Iniciativa Qytetare implementojnë një mori projektesh rinore në Kaçanik | 2017-11-06

 Komuna e Kaçanikut dhe Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) përfunduan sot pesë projekte rinore në Kaçanik. Projektet kishin për qëllim realizimin e disa nismave për rregullimin e mirëqenies qytetare dhe promovimin e të lexuarit nga të rinjët në qytet.

 

Komunikatë për Media | 2017-11-06

 Nesër ( 07 Nëntor 2017 e Martë) duke filluar nga ora 13:30, me një ceremoni solemne, do të bëhet përurimi i Stadiumit të Qytetit “Besnik Begunca”, projekt i financuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Komuna e Kaçanikut. 

 

Komuna e Kaçanikut dhe Forumi për Iniciativa Qytetare implementojnë një mori projektesh rinore në Kaçanik | 2017-11-06

 Komuna e Kaçanikut dhe Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) përfunduan sot pesë projekte rinore në Kaçanik. Projektet kishin për qëllim realizimin e disa nismave për rregullimin e mirëqenies qytetare dhe promovimin e të lexuarit nga të rinjët në qytet.

 

Nderohet veprimtaria e Doktor Nejazi Luma -tashmë Drejtor i QKMF- së në Han të Elezit | 2017-11-03

 Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim më drejtorinë e QKMF-së në Kaçanik organizuan sot një ceremoni modeste në nderim të veprimtarisë së Doktor Nejazi Luma, i cili tashmë është emëruar Drejtor në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Han të Elezit. 

 

Kryetari Ilazi inspekton punimet në ndërtimin e objektit për banim social | 2017-11-02

 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, vizitoi vendpunishten e ndërtimit të objektit për banim social në Kaçanik të Vjetër, ku nga afër inspektoi punimet. 

 

Rrugë të reja të asfaltuara në fshatin Runjevë | 2017-10-31

 Në kuadër të projekteve kapitale komunale, kanë vazhduar punimet në asfaltimin e dy rrugëve lokalë në fshatin Runjevë, rruga “ Bajram Berisha” si dhe rruga “ Migjeni”. 

 
Duke paraqitur rezultatet 1-10 (of 2771)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in