Lajmet   Ekzekutivi komunal mbanë mbledhjen e fillimjavës

Ekzekutivi komunal mbanë mbledhjen e fillimjavës - 11 dhjetor 2017

 Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi dhe Nënkryetari Remzi Elezi, u njoftuan sot me dinamikën e punëve dhe aktiviteteve të tjera komunale në mbledhjen e fillimjavës të ekzekutivit komunal.

 Shumë projekte kapitale komunale të parapara për realizim gjatë vitit 2017 tashmë kanë përfunduar. Punimet kanë përfunduar në rrugën “Riza Neziraj” në fshatin Vatë e Epërme, ndërsa në kuadër të projektit “ Ndërtimi i rrugëve lokale në qytetin e Kaçanikut” është bërë shtrimi me asfalt në rrugën “Voskopoja”, dhe një pjesë në rrugën “Mejdi Dalloshi”. Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjenca poashtu njoftoi se Komisioni i Përkohshëm për Vlerësimin e Dëmeve, ka dalur në terren dhe është duke e kryer detyrën në vlerësim të dëmeve nga reshjet e fundit. Në takim u bë e ditur se Komuna e Kaçanikut javën që shkoi ka ndihmuar 11 familje me ndihmë momentale. 


RSS

Sign in