Sinani: Të zgjidhen më meritorët në zgjedhjet e këshillave lokale | 2016-11-10

sastanak-1.jpgQëllimi i këtij takimi ishte informimi nga komisioni komunal për zgjedhjen e këshillave lokale rreth procesit zgjedhor.Kryetari dhe anëtarët e komisioni komunal për zgjedhjen e këshillave lokale thanë se ne kemi bërë pregaditjet e nevojshme dhe  procesi zgjedhjeve deri tani po shkon mirë, nuk kemi probleme ka pjesëmarrje të kënaqëshme gjithçka është transparente dhe hapur për pjesëmarrësit.

 

Komuna -HELVETAS dhe KAS nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi | 2016-11-09

.y3mtjpZoF_iyrMR4ez0_cxHlBiZub2V_wjADeqiIWnWoRSkgcj4vgBabwGcWTd5OaS3OTtWSn1JeEr5KC4QYcuooRB9maHCqYySZoSnNE0rAFijAnb8S1nw4X-KbUTwg-HI.jpg Komuna e Kamenicës , HELVETAS dhe KAS e kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi. Në emër të Komunës së Kamenicës, memorandumin e ka nënshkruar kryetari i Komunës, z. Begzad Sinani, i cili edhe  i  falënderoi përfaqësuesit e HELVETAS-it, për mbështetjen dhe bashkëpunimin e deritanishëm, sidomos kur kemi të bëjmë me mbështetjen në aftësim dhe vetëpunësim.
 

Zgjedhja e Këshillave Lokale po Realizohet Sipas Planit | 2016-11-08

  Image-2-png.jpgProcesi i zgjedhjeve të Këshillave Lokale në Komunën e Kamenicës,    po vazhdon të realizohet  sipas planit dhe orarit të paraparë.

Komisioni komunal i zgjedhur nga Kuvendi Komunal,i cili  së  bashku me kryetarët  aktual  të këshillave,  po vazhdojnë punën e tyre në terren dhe deri tani kanë mbajtur 5 kuvende zgjedhore, ku kanë zgjedhur kryetarët dhe anëtarët e këshillave lokale.

 

Përmbyllet projekti i trajtimit të ujërave të zeza dhe atyre atmosferike në Roganë | 2016-11-08

    Ka përfunduar projekti i trajtimit të ujërave të zeza dhe atyre atmosferik në fshatin Roganë i financuar nga Komuna e Kamenicës dhy3mQC4TVRYfzIV9Kl9Z09fcwlYviaErsf6OXluXKtMa0tf0P3EzxUXmbVh5bkizodk4fE8kd1tQwoGFcMDqOVQEX__5Jwqf8QiQijXAYmHVjDAvfCyzwZWZ-p9Nt2MbF3Lu-(2).jpge Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

 

Qytetit tonë do ti shtohet edhe një park | 2016-11-07

park-1.jpgNë kuadër të mirëmbajtjes dhe zgjerimit të hapësirave publike në qytet po vazhdohet me parkun e qytetit që do të jetë një park mjaft i bukur ku qytetarët tanë do të kenë hapsirë për pushim, po ashtu do të ketë këndin e lojrave për fëmijë, këndin sportiv, ndriçimin publik dhe hapësira të gjelbrimit.

park-3.jpg
 

Njoftim | 2016-11-07

Njoftim

Njoftohen  qytetarët e Këshillit Lokal të Koretinit ,se  tubimi  zgjedhor  i përcaktuar  për ditën e sotme :07.11.2016 ora 16.00, është shtyrë me kërkesë të  këshillit  aktual.

Takimi  zgjedhor do të mbahet  nesër, me:  08.11. 2016, me  fillim ora 14. 00, në objektin e Shkollës  Fillore “ Abdullah  Krashnica “ të fshatit Koretin.

Ju falënderojmë  për mirëkuptim!

Nga, komisioni  për zgjedhjen  e këshillave  të fshatrave dhe  lagjeve urbane

 

Rruga kryesore në Kopërnicë asfaltohet në vitin 2017 | 2016-11-04

 14976595_1802489556630446_4852011644768836953_o.jpg
Kryetari i Kamenicës Begzad Sinani, së bashku me nënkryetarin Fatmir Matoshi dhe drejtorët komunal e kanë njoftuar Ministrin Lutfi Zharku, me fillimin e punëve për asfaltimin e rrugëve lokale në Kopërnicë, si dhe e kanë vizituar rrugën kryesore të fshatit, Bunari i Zenelit – Penda e Kopërnicës.

Kryetari Sinani ka falënderuar ministrin Zharku për bashkëpunimin e frytshëm në  mes  komunës  dhe  Ministrisë së Infrastrukturës, në realizimin e  disa projekteve  në komunën tonë,si  edhe atyre që do të realizohen,si   për projekti i  rrugës kryesore në Kopërnicë.

Ministri Zharku ka shprehur kënaqësinë dhe ka vlerësuar lartë punën  që po e bënë komuna   për asfaltimin e rrugëve lokale, ndërsa  ka njoftuar se  rruga kryesore  në Kopërnicë  do të asfaltohet në vitin 2017.14976409_1802489559963779_624011952166247845_o.jpg

 

 

Sinani kërkoi të vazhdohet asfaltimi i rrugës për Desivojcë | 2016-11-04

  14991027_1802484836630918_3861744522195650574_o.jpgKryetari i Kamenicës Begzad Sinani së bashku me nënkryetarin Fatmir Matoshi, dhe  ministrin Lutfi Zharku e kanë vizituar rrugën Shipashnicë-Desivojcë , e cila  kishte filluar  të realizohej më  2012 ,por  ende  nuk është  i  përfunduar  realizimi  i këtij projekti. Sinani  kërkoi  nga  ministri  Zharku   që edhe  pjesa e mbetur e rrugës  të përfundohet. Asfaltimi i 6.5 kilometrave rrugë deri në Desivojcë, do të ishte një mundësi shumë e mirë për zhvillimin e kësaj treve dhe një mundësi shumë e mirë që këto fshatra mos të braktisen për mungesë të kushteve elementare për jetesë.
14991061_1802484903297578_6207656532204434289_o.jpg

 

Filloi asfaltimi i rrugës Muqiverc – Krenidell | 2016-11-04

  14991422_1802474426631959_4945348285820491300_o.jpgNë prezencën e ministrit Lutfi Zharku, kryetarit Begzad Sinani, zëvendësministrave Fehmi Mujota e Hanefi Muharremi,nënkryetarit Fatmir Matoshi, zyrtarëve komunal edhe   të Ministrisë së Infrastrukturës,si  dhe qytetarëve të kësaj zone, kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës Muqiverc – Kranidell.14991305_1802474403298628_1151775542082525106_o.jpg
 

Përurohet rruga e asfaltuar: Dajkoc-Bllatë-Topanicë | 2016-11-04

thumbnail_DSC_0501.jpg

Është përuruar sot rruga: Dajkoc – Bllatë – Topanicë e investuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Komuna e Kamenicës. 
Në këtë përurim Kryetari Sinani ka falënderuar ish Ministrin Fehmi Mujota, Ministrin Lutfi Zharku për realizmin e këtij projekti. Ministri Zharku në anën tjetër ka uruar banorët e kësaj zone për rrugën e re dhe ka vlerësuar se kjo rrugë do të jetë një mundësi më shumë për zhvillimin ekonomik të Kamenicës

14976317_1802472186632183_6964373135329380119_o-(1).jpg

 
14883610_1802472399965495_1140656639594445896_o.jpg.

 
Duke paraqitur rezultatet 181-190 (of 2038)
 |<  <  15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24  >  >| 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in