KPF mbanë mbledhjen e radhës më 7 mars | 2014-03-05

LOGO-kamenica.jpg  bazë të nenit 43,paragrafi 43.1, 43.2,43.3,43.4 dhe 43.5 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale (ligji nr.03/L-040) dhe nenit 58, paragrafi 58.4 të Statutit të Komunës së Kamenicës,c a k t o i  mbledhjen e Komitetit për Politikë dhe Financa e cila do të mbahet më 07.03.2014.
 

Takimi i kryetarit Sinani me kryetarët e këshillave lokale | 2014-03-04

DSC_0046.JPGTakimi i sotëm i kryetarit Sinani me  kryetarët ë këshillave lokale pati karakter  informues, meqë rast   ata u informuan me :   funksionimin e Kuvendit komunal, qeverinë komunale, kompletimin   e Kuvendit  me dy komiteteve të obligueshme, Komiteti  për Politikë  dhe Financa dhe Komitetit për Komunitete. “ interesi i komunës  është që bashkërisht   të punojmë në këtë mandat. Ne nuk do të merremi me të kaluarën ,por nga  dita  kur e kemi marr mandatin për të udhëhequr  komunën” tha kryetari Sinani. Bashkëpunimi  i komunës  me kryetarët e këshillave lokale do të jetë i rregullt, sepse këta  janë  njohësit më të  mirë  të nevojave në vendbanimet e tyre.
 

22 të rinjë e të reja amerikanë do të kalojnë verën në Kamenicë | 2014-03-03

DSC_0020.JPGKryetari i Kamenicës Begzad Sinani me bashkëpunëtorët ka pritur sot përfaqësuesit e Korpusit të Paqes, të kryesuar nga Stefen Katzi, drejtor. Korpusi i Paqes  është organizatë amerikane e themeluar në vitin 1961 nga Presidenti Kenedi e cila merret me vullnetarizëm dhe qëllim të parë e ka ndihmën teknike për secilin shtet në botë që e kërkon atë.

 

Ftesë për Qytetarë | 2014-03-03

DREJTORIA E KULTURËS, RINISË DHE  SPORTIT      
Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe  Sportit në Kamenicë

"Epopeja e UÇK -së"

 me ç’rast ka nderin tё ofrojë kёtё:

 

Nënkryetari i Kamenicës Fatmir Matoshi në vizitë në Shqipëri | 2014-03-03

1f.JPGMe ftesë të Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale, nënkryetari i komunës së Kamenicës z. Fatmir Matoshi dhe Drejtori i Administratës së Përgjithshme z. Valon Maliqi janë duke marrë pjesë në viziten studimore në Shqipëri. Kjo vizitë shënon hapjen e Akademisë për Qeverisje Lokale, gjenerata e III-të.

 

 


 

Kuvendi Komunal në Kamenicë e mbajti seancën e radhës | 2014-03-01

DSC_0003.JPGSeancën udhëheqi kryesuesi i Kuvendit Bajram Dërmaku, ndërsa të pranishëm ishin Kryetari i Komunës Begzad Sinani ,drejtorët e drejtorive komunale , anëtarët e ekipit komunal të OSBE-së, si dhe përfaqësuesit e radiove lokale. Seanca e sotme ishte e ngarkuar me 16 pika .Këshilltarët komunal i aprovuan të gjitha pikat e parapara , vetëm një është shty për seancën tjetër, që kishte të bënte me propozim vendimin për amandamentimin e statutit komunal, ku të gjitha partitë i votuan për shtyrjen në mënyrë që përgatitja e procedurave të bëhet sa më mirë. Në këtë seancë dhanë betimin solemn edhe anëtarët e ri të Kuvendit: Ibadete Ahmeti dhe Isuf Beqiri nga PDK-ja dhe Florim Demolli nga radhët AKR-së. Kuvendi aprovoi kërkesën e Drejtorisë së Arsimit për ndarjen e bursave për vitin shkollor 2013-2014,në vlerë 50 euro, ku për këtë qëllim janë caktuar 80,000 euro. 

 

Kryetari Sinani mbajti takim me zyrtarët për Projekte | 2014-02-28

DSC_0021.JPGKryetari mbajti takimin me Menaxherët e projekteve,Drejtor të Drejtorive, dhe zyrtarë tjerë  në këtë takim temë e diskutimit ishte hartimi i projekteve dhe aplikimi  nëpër institucione që Investojnë si Ministri,zyret e BE,Ambasada,Organizata të ndryshme etj.

 

U mbajt gara në lëndën e matematikës për kl. IX-të në nivel komunal | 2014-02-26

IMG_5651.JPGMë 25.02.2014 prej orës 10 në lokalet e SHFMU ,,Fan Noli’’ në  Kamenicë u mbajtën  garat nga lënda e   matematikës  në nivel komunal.

 

Njoftim | 2014-02-26

SHMLP “ Andrea Durrsaku”- Kamenicë,  më   28 shkurt 2014  e kremton Ditën e shkollës

(2 Marsin).
Me aktivitete të ndryshme do të shënohet dita e shkollës duke filluar nga ora 10.oo në shkollë, ndërsa programi kulturor-artistik,  do të shfaqet në shtëpinë ne kulturës “Isa Kastrati”prej orës 13.00.Vlen të theksohet se këtë vit shkolla kremton 21 vjetorin e punës si shkollë e pavarur.

 

 

Kryetari Sinani priti Komadantin e KFORI-t Topalloglu | 2014-02-26

IMG_5693.JPGKryetari informoi për formimin e këshillit për siguri në bashkësi që është pikë e rendit të ditës në seancën e radhës të asamblesë komunale, po ashtu e njoftoi për mbajtjen e një proteste të organizuar nga banoret e fshatit Karaqevë që do të mbahet me 01.03.2014 prej orës 12:30 e cila mbahet në vijën administrative.

 
Duke paraqitur rezultatet 581-590 (of 1641)
 |<  <  55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64  >  >| 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in