Lajmet   Dy kamiona dhe një autoambulancë donacion për njësinë e zjarrfikjes në Kamenicë

Dy kamiona dhe një autoambulancë donacion për njësinë e zjarrfikjes në Kamenicë - 18 maj 2017

 DSC_0197.JPG Falë  bashkatdhetarit nga Komuna e  Kamenicës , Mentor Krasniqi, zjarrfikës në qytetin e Ahenit (AAchen), Njësia e Zjarrfikjes  në  Kamenicë,  është bërë  nderë  më të  pajisurat  në Kosovë, 
me  mjete  për intervenime  kundër zjarreve  dhe fatkeqësive tjera.DSC_0205.JPG


 
DSC_0213.JPG
      DSC_0212.JPGSot, kësaj njësie iu shtuan  edhe dy kamion sulmues,  të cilët  ishin  të kompletuar me mjete për  çdo lloj intervenimi,si   dhe një autoambulancë. Për  Mentorin  ky nuk është  donacioni i parë  i  sjellë  për  njësinë  e zjarrfikjes   në Kamenicë. Kësaj radhe  ai kishte ardhur edhe me   katër  koleg  gjerman  që i kishin  ndihmuar transportimin e automjeteve . Drejtori i Drejtorisë  i Drejtorisë për Mbrojtje dhe  Shpëtim, Faik Rexhepi dhe komandanti  i  njësisë  së zjarr fikjes dhe shpëtimit  Riza  Bunjaku ,falënderuan  Mentorin  dhe komunën e  Ahenit, pastaj  udhëheqjen  komunale  e cila i ka hequr shpenzimet e transportit , Rotary Klubin e Prishtinës dhe   Agjencinë për Menaxhimin e  Emergjencave . Mentori , menjëherë pas  parkimit  të automjeteve   para objektit të zjarrfikësve   filloi  me stërvitjen e zjarrfikësve  në përdorimin e   instrumenteve të cilat  ishin të instaluara në  kamiona.DSC_0209.JPG


RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in