Lajmet   Kryetari kërkoi angazhim më të madh nga drejtorët dhe stafi

Kryetari kërkoi angazhim më të madh nga drejtorët dhe stafi - 20 prill 2017

  thumbnail_DSC_0215.jpgKëshilli i drejtorëve  diskutoi   për zhvillimin  e aktivitet për ditët e ardhshme. Kryetari Sinani, kërkoi një angazhim  të drejtorëve  komunal, për  realizimin  e
objektivave të parapara.thumbnail_DSC_0217.jpg

 

thumbnail_DSC_0220.jpg  Ai tha se  këtyre ditëve  fillojnë procedurat e prokurimit   për  realizimin e projektit të asfaltimit  e rrugëve  në  qytet dhe fshatra, asfaltimi i rrugës nga rruga e  Hogoshtit deri  te shkolla e  Kopernicës, rregullimi  i ujësjellësve  në  disa fshatra, Muçivërc ,Roganë  dhe Hodonoc.Nderkaq, do të filloj hapja dhe rregullimi i  rrugës në fshatrat e malësisë: Poliçkë - Dragoc - Desivojcë. Drejtorët raportuan  për  aktivitete e tyre . Së shpejti   fillohet me sinjalizimin  e rrugëve projekt në bashkëpunim me DEMOS-in, duke filluar sëpari  pranë objekteve  shkollore,njoftoi drejtori i Shërbimeve Publike,Faton Jakupi. Ai  po ashtu njoftoi se   te  objekti i ri  i komunës  dhe  te  ai i  palestrës sportive  kanë mbetur vetëm  disa  çështje  të  infrastrukturës  për realizimin  e  të  cilave komuna  e ka obligim. Fatura e tatimit në pronë janë të shpërnda në kohë tha drejtoresha  për Buxhet dhe Financa,  Shejnaze  Masurica. Drejtoria e Urbanizmit  njoftoi për punët që janë duke  u realizua  në grumbullimin e  materialeve për  realizimin e  projektit  për Planin  Zhvillimor Komunal. Kryetari tha  se do të formohet komisioni  për sistematizimin   drejtorive   me stafin  në objektin e ri të komunës.  P as mbarimit të  takimit  e vizitua objektin e  ri të komunës.

thumbnail_DSC_0233.jpg   


RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in