Lajmet   Kryetari Kastrati priti në takim njoftues përfaqësues të KFOR-it amerikan

Kryetari Kastrati priti në takim njoftues përfaqësues të KFOR-it amerikan - 04 janar 2018

5-(1).jpgKryetari i falenderoi për vizitën dhe shprehu gatishmërinë për bashkëpunim për një jetë të qetë për të gjithë qytetarët e Kamenicës. Synimi  im është integrimi i komuniteteve në shoqëri me mundësi të barabarta për të gjithë.
Kapiten znj.Lewis e uroi kryetarin për marrjen e detyrës duke i uruar sukses në mandatin qeverisës dhe njëherit ofroi gatishmërinë e KFOR-it amerikan për komunën e Kamenicës dhe qytetarët e saj.  
 
 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in