Lajmet   Kryetari Sinani telegram ngushëllimi për familjen e gazetarit Ganimet Klaiqi

Kryetari Sinani telegram ngushëllimi për familjen e gazetarit Ganimet Klaiqi - 16 maj 2017

 Image-(1).png Kryetari i komunës Begzad Sinani me rastin e vdekjes së gazetarit Ganimet Klaiqi ka dërguar telegram ngushëllimi familjes Klaiqi, shokëve, kolegëve dhe  bashkëpunëtorëve. 

Në telegramin e ngushëllimit thuhet:

E nderuara familje Klaiqi,

Të nderuar miq, shokë, koleg e bashkëpunëtorë  në emër të institucioneve komunale dhe në emër të qytetarëve të komunës së Kamenicës, iu  shprehim ngushëllime për ndarjen nga ju e nga ne të shokut, veprimtarit, atdhetarit e gazetarit Ganimet Klaiqi.

U prefsh në paqe miku im!

 

 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in