Lajmet   Kryetari viziton qerdhen “Filizat” në Kamenicë

Kryetari viziton qerdhen “Filizat” në Kamenicë - 29 dhjetor 2017

DSC_0622.JPGKryetari z.Qëndron Kastrati me ftesë të drejtoreshës  së qerdhës, sot vizitoi qerdhën “Filizat” me që rast edhe u bë shpërndarja e dhuratave për fëmijët e qerdhës me rastin e Vitit të ri.
Njëherit kryetari  Kastrati u shpreh i kënaqur me punën e stafit  dhe menaxhimin e qerdhës.

  
DSC_0551.JPG   DSC_0562.JPGDSC_0608.JPGDSC_0585.JPG 
 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in