Lajmet   Nënkryetari Jakupi priti në takim përfaqësuesit e KEDS-it

Nënkryetari Jakupi priti në takim përfaqësuesit e KEDS-it - 05 janar 2018

3.jpgMë date 04.01.2018 nënkryetari i Komunës së Kamenicës, z.Faton Jakupi  ka pritur në një takim përfaqësuesit e KEDS-it, z.Avni Alidemaj dhe z.Ragmi Hoda. 
Gjatë takimit është diskutuar për punët që janë duke u bërë në vendosjen e 3 trafove në fshatin Koretin, ku nga Komuna është kërkuar që projektet të finalizohen me lloto.  Gjithashtu është diskutuar edhe për projektin e furnizimit me energji elektrike në fshatit Svircë.
Nënkryetari Jakupi shprehet i kënaqur me bashkëpunimin ndërmjet Komunës së Kamenices dhe KEDS-it dhe që sipas tij ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe në të ardhmen me projekte tjera e që janë të domosodshme për banorët e komunës tonë.
7.JPG
 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in