Lajmet   Rregullimi i trajtimit të ujërave të zeza në Lagjen Malësia në qytet

Rregullimi i trajtimit të ujërave të zeza në Lagjen Malësia në qytet - 16 maj 2017

  Image-(2).pngProjekti i trajtimit të ujërave të zeza në lagjen Malësia po vazhdon sipas planit dinamik të punimeve.

 

Kryetari i komunës Begzad Sinani vizitoi punimet  në realizimin  këtij projekti,i cili në këtë rast  u shpreh: " Ne po vazhdojmë të realizojmë çdo ditë kërkesat e qytetarëve dhe realizimin e projekteve në përmirësimin e jetës së qytetarëve, me përfundimin e këtij projekti qytetarët e Lagjes Malësia nuk do ta kenë më problem derdhjen e ujërave të zeza në hapësira publike, po përmbyllim kështu edhe një premtim të dhënë gjatë fushatës zgjedhore. Urime banorëve të kësaj lagje do të vazhdojmë edhe me projekte të tjera " tha kryetari i komunës Begzad Sinani.

Image-1-(1).png

 

Ky projekt është financuar nga Ministria e Ambientit,Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe komuna e Kamenicës.

 

 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in