Lajmet   Zjarri i madh në pyjet e fshatit Firiqevë

Zjarri i madh në pyjet e fshatit Firiqevë - 04 gusht 2017

 Zjarr  i  madh ka përfshirë një sipërfaqe të madhe të pyjeve  në  fshatin  Firiqevë të Komunës  së Kamenicës. Në vendin e ngjarjes kanë  dalur me  kohë  njësia e zjarrfikëjes  nga Kamenica, të cilëve po ju ndihmojnë në shuarjen e  zjarrit fshatarët dhe vullnetarët e ndryshëm  duke u ballafaquar  me  stuhinë e zjarrit deri në këto momente. Zjarri  është lajmëruar nga  fshatarët që nga ora 15h dhe ende nuk është arritur të lokalizohet. Për shkak të temperaturave të larta  dhe terrenit të vështirë  për intervenim shtrirja e zjarrit është bërë me shpejtësi dhe po zgjerohet në drejtim të fshatrave tjera tha drejtori i  Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, Faik Rexhepaj.

v

 

RSS

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Sign in