MIRË SE VINI NË KOMUNËN E KAMENICËS


Hyrja Regjistrohu

Faqja e Komunës së Kamenicës është faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe me gjërë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.


 

 
logo_top.jpg

eGov-Forumi ka qëllim ngritjen e vetëdijes dhe njohurisë për Teknologjinë e Informacionit dhe komunikimeve (TIK), si pajisje për të përmirësuar eficiencën dhe kualitetin e administrimit të komunës dhe prodhimit të shërbimeve të saj.

Fillimi
Lajmet
Komuna
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Shpalljet
Forumi
FAQ

Q.SH.Q

Qendra e Shërbimit të Qytetarëve:

-Shërbimi i Kërkesave
-Shërbimi i Tatimit në pronë
-Shërbimi i Ofiqarisë

Orari i Punës: 08:00 - 16:00
Pauza: 12:00 - 13:00

Tel: 0280 371 969
e-mail: info.kamenice@rks-gov.net

Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace
qredfc74cdc7bfc5e528a05530a360570b.png
 
Shfleto faqen zyrtare të Komunës në telefonin tuaj mobil. Skano QR-kodin. 
(Android dhe IOS)

Historiku

Koha e saktë e themelimit të Kamenicës si vendbanim nuk dihet, por duhet të jetë së paku aty nga mesjeta .Kjo përmendet në librin e borxhlinjve të Mikel Llukarit në vitet ’30-të të shek XV me emrin Chameniza,pastaj edhe në defterët turk të vitit 1455. Varësisht prej organizimeve të ish pushtet  jugosllav  ajo shpesh ishte komunë, por shpesh është trajtuar edhe si komunë e Qarkut të Gjilanit. Në vitin 1952 nga Qarku i Gjilanit, formohen tri rrethe:Gjilani, Kamenica dhe Vitia. Në vitin 1959  kur transformohen  rrethet, Kamenica shndërrohet në komunë te pavarur, si njësi e barabartë me komunat tjera ne vend. Me procesin e decentralizimit Komunës së Kamenicës  iu ka  shkëputur  një pjesë e territorit 18 fshatra .Nga  13 fshatrat  është krijuar komuna e re e Ranillugut  në vitin 2010,si dhe 5 fshatra i bashkëngjitën komunës Novobërdës. Tani  Komuna e Kamenicës  i ka  417km/2 dhe 40.000 banorë sipas  regjistrimit  të  fundit të popullsisë më vitin  2011.

Lajme

Po përmbyllim një nga një të gjitha premtimet e dhëna ndaj qytetarëve mbrenda mandatit 4 vjeqar
21 korrik 2017
20269885_1699655110062932_32344970_n.jpg
Ka përfunduar projekti i trajtimit të ujërave të zeza në lagjen Malësia në qytet i financuar nga Komuna e Kamenicës dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Kryetari i Komunës Begzad Sinani ka vizituar përmbylljen e këtij projekti për të parë nga afër investimet e bëra “Përfundimi i këtij projekti ka qenë premtim dhe objektiv i yni pasiqë kësaj lagjeje çdo ditë po i shtohen ndërtimi i shtëpive dhe po urbanizohet ne po e përmbyllim rregullimin e trajtimit të ujërave të zeza në këtë lagje të qytetit për të vazhduar edhe me asfaltime të rrugëve të kësaj lagje " tha kryetari i komunës Begzad Sinani.  
 
 
më shumë...

Vihet gurëthemeli i Shkollës Fillore “Hasan Prishtina” në fshatin Busavatë
21 korrik 2017

Sot, është hedhur gurëthemeli i Shkollës Fillore “Hasan Prishtina” në fshatin Busavatë. Në këtë ceremoni morën pjesë përfaqësues nga: Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Kryetari i Komunës së Kamenicës Begzad Sinani me struktura  komunale banorë të fshatit Busavatë, si dhe mysafirë të tjerë.

 

 

 

më shumë...

David Morley viziton Komunën e Kamenicës
18 korrik 2017
DSC_0158.JPG
Udhëheqës ekipi i HELVETAS në Bangladesh - David Morley  me bashkëpunëtorët e tij sot ka vizituar komunën e Kamenicës, ku është takuar me kryesuesin e kuvendit komunal Bajram Dërmakun dhe përfaqësues tjerë komunal.

më shumë...

Përfaqësues të KFOR-it vizitojnë komunën e Kamenicës
17 korrik 2017

DSC_0137.JPGKryetari i komunës së Kamenicës Begzad Sinani, sot ka mirëpritur përfaqësues të KFOR- it, Togeren Levis - LMT me bashkëpunëtorë.
Ata u interesuan për gjendjen e sigurisë në komunën e Kamenicës.
 
më shumë...

Vapa krijon vështirësi të furnizimit me ujë të pijshëm në Komunën e Kamenicës
14 korrik 2017
 
1111.jpg“Hidromorava” - njësia në Kamenicë : njofton konsumatorët  që për shkak të rritjes së konsumit të ujit si pasojë e rritjes së temperaturave dhe keqpërdorimit të ujit nga ana e disa konsumatorëve, situata e furnizimit me ujë është vështirësuar në disa lagje të qytetit thuhet në apelin e përgjegjësit të njësisë  Afrim Mujaj. më shumë...

 

Kryetari i Komunës

begzad-sinani.jpg
Kryetari i Komunës së Kamenicës
BEGZAD SINANI

Lajmet e fundit

 logomeetyourheroes.png


 

 

Hyrja


Komuna Online

Udhëzues për qytetarë

Untitled-1-01.png
udhezuesIMG.jpg

riatdhesimi.jpg

Statuti i Komunës

    
        Statuti             Rregulloret
 

Orari i Punës

Prej: 08:00 - 16:00
Pushimi: 12:00 - 13:00

Webmail


web-mail

 


Identifikimi i kushteve dhe standardeve për lëvizje të lirë të personave me aftësi të kufizuar.

thumbnail-(1).jpg