Mirësevini në Kllokot 


Faqja e Kllokotit është faqja, në të cilën
qytetaret e komunës tonë, por edhe më gjerë,
mund të informohen për punën dhe të arriturat
tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.!

QYTETARË SHKARKONI DOKUMENTIN 

Pdf.bmp E drejta për tu informuar për punën e 
Komunës suaj 

Pdf.bmp Kërkesë për qasje në dokumente publik


 

Lajme

Përkrahja Financiare dhe teknike për bizneset fillestare dhe ekzistuese
08 gusht 2017
Logo-Klokot.png

Të nderuar qytetarë të komunës së Kllokot-Vërbovcit
Komuna e Kllokot-Vërbovcit me përkrahjen dhe financimin nga ana e Qeverisë së Dukës së Madhe Luksemburg,përmes Caritas Luxembourg, dhe bashkëfinancimin nga ana e komunave partnere , Foundation Kosovo-Luxembourg zbaton projektin ‘’ Aktivitetet grumbullimi i të hyrave’’ qëlliimi i të cilit është,në mes tjerash, përkrahja financiare,bashkëfinancimi i bizneseve fillestare dhe ekzistuese.

Për të gjithë aplikuesit për bizneset fillestare  dhe bizneset që dëshirojnë ti zgjerojnë bizneset mund të marrin udhqëzimet për aplikim  dhe aplikimet në likun si më poshtë: 

logo-Word2007.png UDHËZIM PËR APLIKIM

logo-Word2007-(1).png
  FORMULARI I APLIKACIONIT PËR BIZNESET FILLESTARE

logo-Word2007-(2).png
 FORMULARI I APLIKACIONIT PËR BIZNESET EKZISTUESE

Aplikacionet e plotësuara dhe dokumentacionit përcjellës duhet të dorëzohen më së largu deri më 31 Gusht 2017,e Enjëte në orën 16:00 në postën kryesore në Ferizaj në adresën :

Foundation Kosovo-Luxembourg

Fahu Postar

70000, Ferizaj  më shumë...

THIRRJE PËR APLIKIM
02 gusht 2017
Logo-Klokot.pngProjekti: Aktivitetet për Gjenerimin e të Ardhurave

RRETH PROJEKTIT:

Me financim dhe mbështetje nga Qeveria e Dukatës së Madhe të Luksemburgut Foundation Kosovo-Luxembourg është duke zbatuar projektin për " Gjenerimin e të Ardhurave ". Ky projekt ka për qëllim  dhënien e mbështetjes financiare individëve të cilët vijnë nga komuna e Zveçanit, Leposaviqit, Vitisë dhe Kllokotit  dhe të cilët kanë për qëllim hapjen e biznesit apo zgjerimin e biznesit ekzistues.
KUSH MUND TË APLIKOJË:

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë banorët nga komunat: Zveçan, Leposaviq, Viti dhe Kllokot.

FORMAT PËR APLIKIM MUND TË MERREN:
Në ueb faqen zyrtare të Foundation Kosovo-Luxembourg; http://www.fkl-ks.org/
Në ueb faqen zyrtare të Komunës së Kllokotit; https://kk.rks-gov.net/kllokoti/
Në Facebook: Foundation Kosovo-Luxembourg

SESIONET INFORMUESE:

Sesionet informuese në Komunën e Kllokotit do të mbahen më:
7 Gusht 2017, e Hënë, ora 11:00h, në Shkollën Fillore “Gjon Serreqi” – Mogillë, Komuna Kllokot (sesioni mbahet në gjuhën shqipe)
7 Gusht 2017, e Hënë, ora 13:00, në Qendrën e Kulturës, Komuna Kllokot (sesioni mbahet në gjuhën serbe)

Pas përfundimit të sesionit informues, kandidatët e interesuar për aplikim do të mund të marrin udhëzuesin për aplikim.

DATA E FUNDIT PËR APLIKIM DHE DORËZIM TË APLIKACIONIT:
Faza e aplikimit hapet që nga data 7 Gusht 2017
Data e fundit për aplikim është me 31 Gusht 2017, e Enjte, ora 16:00h
Forma e plotësuar duhet të dorëzohet në postën kryesore – Ferizaj, në adresën:
Foundation Kosovo-Luxembourg
Fahu Postar, Nr.9
70000 Ferizaj, Kosovë

Ky projekt financohet dhe mbështetet nga Qeveria e Dukatës së Madhe të Luksemburgut, ndërsa zbatohet nga Foundation Kosovo-Luxembourg më shumë...

PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 26 Korrik – 12 Shtator
25 korrik 2017
Logo-Klokot-(1).pngZGJEDHJET LOKALE

22 tetor 2017

PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 26 Korrik – 12 Shtator

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve Lokale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.


Votuesit do të kenë mundësi të informohen dhe t’i kontrollojnë të dhënat e tyre në lidhje me Qendrën e tyre të Votimit në Zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Komunën e tyre, ose në ueb-faqen e KQZ-së  www.kqz-ks.org, në linkun “Ku do të votosh”.


Qytetarët mund t’i drejtohen Komisionit Komunal të Zgjedhjeve, i cili do t’u ofrojë sqarime dhe përgjigje në pyetjet si:

  • A kam të drejtë të votoj?

Ju keni të drejtë të votoni nëse emri juaj gjendet në Listën Votuese dhe jeni nga mosha 18-vjeçare22 tetor 2017.

  • Ku duhet të votoj?

           Vizitoni Komisionin Komunal të Zgjedhjeve në komunën tuaj, ose ueb-faqen e KQZ-së www.kqz-ks.org, në linkun “Ku do të votosh për t’u informuar se në cilën Qendër të Votimit ju mund të votoni.

 

  • Si ta ndërroj Qendrën e Votimit?

Për të ndërruar Qendrën e Votimit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u mundëson përmes aplikacionit online, që është vendosur në ueb faqen e KQZ-së www.kqz-ks.org ku në anën e djathtë klikoni në linkun “Ku do të votosh?”.

Aplikacioni online ju mundëson informacione se në cilën Qendër të Votimit jeni caktuar që të votoni dhe gjithashtu ju mundëson ndërrimin e qendrës së votimit.

Ndërrimin e Qendrës së Votimit mund ta bëni edhe në zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve, duke plotësuar formularin për ndërrim të Qendrës së Votimit.

më shumë...

SEANCA E SHTATË NË RREGULLTË PËR KUVENDI KOMUNAL 2017
13 korrik 2017
Logo-Klokot.pngTë nderuar qytetarë të komunës së Kllokot-Vërbovcit,

Ju njoftojmë se do të mbahet séance e shtatë të e rregullt e Kuvendit Komunal në zyra e Kuvendi Komunal në Kllokot me datë 19.07.2017 duke filluar në ora 10:00.pasi që séance e është e hapur për publikun ,Ju lutemi të ndani kohën e juaj të vlefshme dhe të merrni pjesë në mënyrë që të keni qasje në marrjen e vendimeve të rëndësishme në interesin e Juaj.

më shumë...

SEANCA E SHTATË E RREGULLT E KOMISIONIT PËR POLITIKË DHE FINANCAVE NË VITIN 2017
13 korrik 2017
Logo-Klokot.pngNjoftohen të gjithë qytetarët se me datën 19.07.2017 do të mbahet seanaca e shtatë e rregullt e Komisionit për Politikë dhe Financa në ambijentet e zyra së Kuvendit  me fillim nga ora 10:00 e cila është planifikuar për muajin Karrige 2017.    më shumë...

 
meetyourheroes-banner-srb-(5).jpg

F I L M


13495252_1726239010947825_6508580676418777139_n.jpg


TA MBASMË TË PASTËR DHE SHËNDETSHËM AMBIJENTIT JETËSORHyrja


Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Anketë


Telefonat me rëndësi

contact.jpg


KllokotPytesor A ju pelqen uebfaqja e Komunes tonë ?