Lajmet   SEANCA E SHTATË E RREGULLT E KOMISIONIT PËR POLITIKË DHE FINANCAVE NË VITIN 2017

SEANCA E SHTATË E RREGULLT E KOMISIONIT PËR POLITIKË DHE FINANCAVE NË VITIN 2017 - 13 korrik 2017

Logo-Klokot.pngNjoftohen të gjithë qytetarët se me datën 19.07.2017 do të mbahet seanaca e shtatë e rregullt e Komisionit për Politikë dhe Financa në ambijentet e zyra së Kuvendit  me fillim nga ora 10:00 e cila është planifikuar për muajin Karrige 2017.   
 

RSS

Sign in