Lajmet   SEANCA E NËNTË E RREGULLT E KUVENDIT NË VITIN 2017

SEANCA E NËNTË E RREGULLT E KUVENDIT NË VITIN 2017 - 21 shtator 2017

Logo-Klokot.png

Seanca e nëntë e rregullt e Kuvendit komunal Kllokot do të mbahet në ,,Shtëpinë e Kulturës ‘’ në Kllokot në fillim në orën 11:00. Seanca është e hapur për public dhe do të shqyrtohet çështja e rëndësishme për qytetarët,e ajo është aprovimi I Buxhetit komunal për vitin 2018. Të gjithë qytetarët e interesuar mund të marrin pjesë në seancë në cilësin e vëzhguesit.

 

RSS

Sign in