Lajmet   Seminari ne Shqiperi

Seminari ne Shqiperi - 16 shtator 2010

Pjesmarrja ne seminarin ne Shqiperi
Para 3 dite  stafi politik dhe stafi ekzekutiv i komunes se Kllokotit kryetari i komunes dhe nenkyretaret e kesaj komune moren pjese ne nje seminar ne Durres te Shiqperis ku ishte prezent edhe ministri i Administrimin Lokal z. Sadri Ferati, seminari ishte i organizuar nga MDA ku eshte punuar ne sesione per zhvillimin e strategjis dhe zhvillimit te komunes se Kllokotit ne periudhen kohore 2010-2020.

RSS

Sign in