Mirësevini në Kllokot 


Faqja e Kllokotit është faqja, në të cilën
qytetaret e komunës tonë, por edhe më gjerë,
mund të informohen për punën dhe të arriturat
tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetareve tanë.!

QYTETARË SHKARKONI DOKUMENTIN 

Pdf.bmp E drejta për tu informuar për punën e 
Komunës suaj 

Pdf.bmp Kërkesë për qasje në dokumente publik


 

Lajme

VOTIMI PËRMES POSTËS
22 shtator 2017

Logo-Klokot-(2).pngSi të votohet:

Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për Kryetar të Komunës i cili do të ketë ngjyrë të verdhë dhe një për Kuvend Komunal i cili do të ketë ngjyrë të kaltër.

Në fletëvotimin për Kryetar Komune, ku janë të renditur emrat e kandidatëve, ju duhet të shënjoni vetëm një kandidat.

 Në fletëvotimin për Kuvend Komunal, në anën e majtë të tij, ju duhet të shënjoni vetëm një subjekt politik, kurse në anën e djathtë të fletëvotimit duhet të shënjoni vetëm një kandidat.

Në ueb faqen e KQZ-së www.kqz-ks.org mund t’i gjeni fletëvotimet për Kryetar Komune dhe Kuvende Komunale, si dhe broshurën me emrat e kandidatëve për secilin Subjekt Politik.

Kthimi i pakos së fletëvotimeve:

  • Fletëvotimet e plotësuara vendosni në zarfin e fshehtësisë të pranuar përmes postës ose në një zarf tjetër të pa shënuar dhe mbylleni.  Kjo do të ruaj fshehtësinë e votës tuaj.
  • Zarfi i fshehtësisë i mbyllur dhe kopja e një dokumenti identifikues të vlefshëm vendosen në zarfin e kthimit me adresë të shtypur të KQZ-së ose në një zarf tjetër ku të shënohet adresa e KQZ-së.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Republika e Kosovës, Votimi Përmes Postës, Posta nr. 6, KUTIA 351, 10 000 Prishtinë, Kosovë.

Fletëvotimet duhet të pranohen nga KQZ-ja më së largu deri më 19 tetor 2017.

më shumë...

SEANCA E NËNTË E RREGULLT E KUVENDIT NË VITIN 2017
21 shtator 2017
Logo-Klokot.png

Seanca e nëntë e rregullt e Kuvendit komunal Kllokot do të mbahet në ,,Shtëpinë e Kulturës ‘’ në Kllokot në fillim në orën 11:00. Seanca është e hapur për public dhe do të shqyrtohet çështja e rëndësishme për qytetarët,e ajo është aprovimi I Buxhetit komunal për vitin 2018. Të gjithë qytetarët e interesuar mund të marrin pjesë në seancë në cilësin e vëzhguesit.

më shumë...

SEANCA E TETË E RREGULLT E KOMITETIT PËR KOMUNITETE NË VITIN 2017
21 shtator 2017
Logo-Klokot.png

Njoftohen qytetarët se do të mbahet  seanca e tetë e rregullt e Komitetit për komunitete në komunën e Kllokot-Vërbovcit e cila është caktuar të mbahet me datën 29.009.2017. Vendi I mbajtjes është në zyrat e Kuvendit në Kllokot me fillim në orën 10:00. Seanca është e hapur për publikun.

më shumë...

Seanca e nëntë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në vitin 2017
20 shtator 2017
Logo-Klokot.pngSeanca e nëntë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa është caktuar për datën 28.09.2017 në zyrat e Kuvendit në Kllokot duke filluar në orën 11:00. Seanca është e hapur për publikun.

më shumë...

Senca e parë jashtëzakonshme Kuvendi komunal në 2017
30 gusht 2017
Logo-Klokot.png Me kërkes 1/3 të delegatve Kuvendi Komunal Kllokot-Vërbovc e thirrur  seanca e jashtëzakonshme Kuvendi komunal do të mbahët me datën 05.09.2017  në ora 11:00 h në ,,Shtepin e Kultures,, në Kllokot .
Seanca ështe pjesërisht e hapur.
më shumë...

 
meetyourheroes-banner-srb-(5).jpg

F I L M


13495252_1726239010947825_6508580676418777139_n.jpg


TA MBASMË TË PASTËR DHE SHËNDETSHËM AMBIJENTIT JETËSORHyrja


Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Anketë


Telefonat me rëndësi

contact.jpg


KllokotPytesor A ju pelqen uebfaqja e Komunes tonë ?