Resurset Turistike

 
Experience-Europes-Youngest-Country_4-Day-Tour_Gadime-Cave_5587_thmb4.jpg

Pronat Komunale

 imagesyy.jpg

Shpalljet

Untitled.png

Untitled-(10).png

Untitled-(11).png

Faqja Zyrtare e Komunës

         Facebook-logo-PSD.jpg

Raporto Korrupsionin

Tatimi në Pronë

 Untitled-(13).png

Raportet e Drejtorateve

      
        DFDF.jpg

Procesverbalet e Kuvendit

         Kuvendi.png

Sa vlenë toka Juaj?

Sa-vlen-toka-jua-Alb-(1)-page-001.jpg

Më shumë nga Komuna e Lipjanit

           photo.jpg

Telefona kontaktues
cr62_bk_crosley_kettle_classic_desk_phone.jpg

Hyrje

Të nderuar qytetarë të Komunës sonë, faqja e Komunës së Lipjanit është një mundësi e mirë e komunikimit ku do të paqyrohet puna e Komunës së Lipjanit dhe organeve komunale  për të mundësuar qytetarëve qasje  dhe informim  më të drejtpërdrejt. Kjo faqe do të jetë transparente  ku do të ofrohen të gjitha informatat për aktivitetet dhe punën e Komunës së Lipjanit. Përmes kësaj faqe dëshirojmë të informojmë dhe të krijojmë mundësi për të gjithë qytetarët e Komunës sonë dhe më gjerë, jo vetëm të informohen por edhe të jenë pjesë aktive e punës sonë duke ju ftuar që përmes sugjerimeve, vërejtjeve dhe komenteve tuaja të ngritët performanca e organeve të pushtetit lokal. Ne duam bashkë me Ju të ndërtojmë një pushtet për qytetarin, një pushtet të vlerave dhe një administratë funksionale, transparente, efikase dhe llogaridhënëse. Ne ju ftojmë të reflektojmë bashkë në ndërtimin e një administrate komunale në shërbim të qytetareve tonë.

Lajme

Kryetari Ahmeti mbajti mbledhjen publike me qytetarë
29 maj 2017
Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot në sallën e Kuvendit Komunal ka mbajtur mbledhjen publike me qytetarë, mbledhje kjo e cila kishte karakter informues dhe bashkëbisedues me qytetarët lipjanas. më shumë...

Kryetari Ahmeti uron semimaturantët
26 maj 2017
 
 Me rastin e mbajtjes së testit të arritëshmërisë, kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, uron të gjithë semimaturantët lipjanas.
 
 
më shumë...

Kryetari Ahmeti bëri homazhe pranë lapidarit të dëshmorit Xhavit Kozhani
26 maj 2017
FOTOLAJM/ Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme me bashkëpunëtorët e tij, ka bërë homazhe dhe ka vënë kurorë lulesh pranë lapidarit të Dëshmorit, Xhavit Kozhani ( Burgija ) dhe martirëve të fshatit Ribar i Madh.
më shumë...

Nënkryetari Tasholli nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për zhvillim ekonomik
25 maj 2017
 Nënkryetari i Komunës Sefer Tasholli, gjatë ditë së somte ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me përfaqësuesit e Fondacionit për Zhvillim të Qëndrushëm Ekonomik - Preda + Kosovë dhe Organizatës ASB nga Qeveria Gjermania, të dyja si autoritet zbatues dhe Komuna e Lipjanit si partnere. 
më shumë...

Komuna e Lipjanit i bashkohet aksionit "Ta Pastrojmë Kosovën"
24 maj 2017
 Në kuadër të aktiviteteve për pastrimin e ambientit edhe Komuna e Lipjanit sot i është bashkuar aksionit "Ta pastrojmë Kosovën".
më shumë...

Delegacioni i qytetit Martingy nga Zvicrra ka vizituar Komunën e Lipjanit
24 maj 2017
 Nje delegacion i qytetit Martingy (Martini), nga Shteti i Zvicrrës i përbërë nga Michaël Hugon Ministër i Sigurisë dhe Kulturës në Martigny si dhe Mahamadou Sognane asambleist i këtij institucioni të shoqëruar nga dy bashkatdhetarët tonë Skender Haliti dhe Ragip Limani kanë vizituar Komunën e Lipjanit.
më shumë...

Në Lipjan filloi realizimi i projektit për vizita shtëpiake dhe përkujdesin ndaj nënave dhe fëmijëve
23 maj 2017
 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, Ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani dhe shefi i zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Brandao Co, qëndruan sot në Qendren Kryesore të Mjekësisë Familjare në Lipjan ku morën pjesë në ceremoninë e fillimit të projektit “Vizitat shtëpiake dhe përkujdesja ndaj nënave dhe fëmijëve” në Komunën e Lipjanit.  më shumë...

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshjet për subvencionimin e OJQ-ve
23 maj 2017
 Kryetari Imri Ahmeti sot së bashku me 10-të përfaqësesit e Organizatave Joqeveritare të Komunës së Lipjanit ka nënshkruar marrëveshjet për subvencionimin e këtyre OJQ-ve për ti zhvilluar aktivitetet e tyre.  më shumë...

Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi
23 maj 2017
 Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), sot në sallën e Kuvendit Komunal ka mbajtur mbledhjen e dytë për vitin 2017-të, e cila u kryesua nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti njëherit edhe kryesues i këtij këshilli. më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

organo.gifOrganogrami

Mbledhjet e Kuvendit, Video Arkiva

 youtube-video-icon.jpg

Legalizo Ndërtimin

 images8.jpg
 

Format e Kërkesës për Qasje në Dokumente Zyrtare

download.jpg

3-(1).png
2-(2).png
4-(1).png
5-(1).png
6-(1).png

Paguaj Tatimin në Pronë

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Departamenti për të Drejtat e Njeriut dhe Komunitete

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Meet Your Heroes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Linku:

 Untitled-(12).png

Udhëzues për Qytetarë

 
images-(3).jpg
bizneset-(1).jpg
images-(6).jpg

Personat që iu janë falur borxhet

 images-(7).jpg

Subvencione

                 

 

Shpenzimi i Buxhetit
gap_logo_Alb.png

Raporti i të hyrave vetanake nga MAPL 2014

 images3-(1).jpg

Objekti Komunës - Zyret


objKomuna.jpg