U zbulua shtatorja e Komandanit Legjendar Adem Jashari dhe u përurua sheshi i qytetit në Lipjan | 2017-11-28

 Me një ceremoni solemne të organizuar nën patronatin e Kryetarit Imri Ahmeti, sot në Lipjan është bërë zbulimi i shtatores së Komandantit legjendar Adem Jashari si dhe përurimi i sheshit të qytetit.
 

Fëmijët i dhuruan Kryetarit Ahmeti Flamurin Kombëtar të punuar nga vetë ata | 2017-11-27

 Nxënësit parafilloristë nga sh.f.m.u “Vëllëzërit Frashëri”, në Lipjan të shoqëruar nga edukatoret e tyre, kanë vizituar sot insitucionin e komunës konkretisht kryetarin Imri Ahmeti të cilët e kanë uruar për festën e 28 Nëntorit Ditën e Flamurit, ku dhe i dhuruan një flamur të punuar nga vetë nxënësit në shenjë simbolike për Ditën e Flamurit. 
 

Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti u ka uruar të gjithë qytetarëve 28 Nëntorin Ditën e Flamurit | 2017-11-27

 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti uron gjithë qytetarët për 28 Nëntorin Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë, duke thënë se kjo festë kombëtare në Komunën e Lipjanit do të shenjohet me inaugurimin e shtatores së Komandantit Legjendar Adem Jashari. Kryetari Ahmeti po ashtu fton të gjithë qytetarët në këtë event që fillon nga ora 12:00 në sheshin Adem Jashari në Lipjan.
 

Kryetari Ahmeti ka pritur majorin e KFOR-it Turk Bylent Kuzucu | 2017-11-23

 Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti, sot në zyrën e tij ka pritur majorin e KFOR-it Turk Bylent Kuzucu i shoqëruar me përfaqësues të tjerë të KFOR-it Turk të cilët janë të vendosur në Lipjan.
 

U mbajt takim informues me banorët e ndërtesave të banimit në bashkëpronësi | 2017-11-21

 Në sallën e Kuvendit Komunal sot është mbajtur takim informues me pronarët e banesave kolektive (ndërtesa të banimit në bashkëpronësi), lidhur me projektin “Krijimi i Shoqatave të Pronarëve (SHP-ve) të ndërtesave të banimit në bashkëpronësi”, projekt ky i financuar nga Banka Botërore përmes Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik (MZHE) dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) dhe zhvillohet në bashkëpunim të ngushtë me Komunën e Lipjanit.
 

Komuna e Lipjanit e para që ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për trajtimin e ujërave të zeza në pellgun e Lumit Sitnica | 2017-11-21

 Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti gjatë ditë së sotme në prani të Ambasadorit Francez në Kosovë Didier Chabert dhe Ministres së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me SICALA Haute-Loire, një autoritet ndër-komunal francez i komunave përgjatë lumit Loire, për realizimin e projektit për menagjimin e ujërave të zeza dhe pellgut të Lumit Sitnica. 
 

Kryetari Ahmeti kërkon përgjegjësi nga MASHT për defektet në objektin e Gjimnazit “ Ulpiana”, në Lipjan | 2017-11-20

 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti sot ka vizituar Gjimnazin “Ulpiana” në Lipjan. Gjatë kësaj vizite ai u njoftua nga menaxhmenti i shkollës me ecurinë e zhvillimit të procesit mësimor dhe problemet me të cilat po ballafaqohet shkolla e re.
 

Nënkryetari Tasholli ka takuar përfaqësuesit e misionit për Paqe dhe Stabilitet nga Komisioni Evropian | 2017-11-16

 Nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Sefer Tasholli së bashku me Drejtorin për Buxhet dhe Financa si dhe Zyrtaren për Integrime Evropiane, sot kanë pritur në një takim informues, përfaqësuesit e misionit për Paqe dhe Stabilitet nga Komisioni Evropian, Chatalin Gherman dhe Caroline Stampfer.
 

Vihet gurëthemeli për ndërtimin e Shkollës së Mesme Profesionale “Adem Gllavica” në Lipjan | 2017-11-07

 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, bashkë me zëvendësministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Heset Sahiti sot para një numri të konsideruar të nxënësve, arsimtarëve dhe të pranishmëve të tjerë kanë vënë gurëthemelin për ndërtimin e Shkollës së Mesme Profesionale “Adem Gllavica” në Lipjan.
 

Kryetari i Komunës Imri Ahmeti sot ka mbajtur takimin konsultativ me drejtorët e Drejtorateve Komuale | 2017-11-06

 Përgjatë kësaj mbledhje në mesin e shumë çështjeve të diskutuara është theksuar edhe ecuria e shpenzimit të buxhetit, rrjedha e pagesës së tatimit në pronë dhe shumë çështjeve të tjera në interes së jetës së qytetarëve lipjanas. 
Kryetari Ahmeti ka kërkuar nga Këshilli i drejtorëve angazhim maksimal në implementimin e të gjitha projekteve pasi që është afër edhe fundi i këtij viti.
 
Duke paraqitur rezultatet 1-10 (of 2004)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in