Fillon ndërtimi i rrugës Shalë- Baicë | 2016-09-02

 14191726_10209102819879651_916614614_o.jpgFOTOLAJM/ Gjatë ditës së sotme kanë filluar punimet në ndërtimin dhe asfaltimin e rrugës Shalë – Baicë. Nga ky projekt tejet i rëndësishëm do të përfitojnë banorët e këtyre lokaliteteve ku pas asfaltimit të kësaj rruge do të lidhen këto vendbanime.
 

Banorët e Rr. Avdi Avdiu, në Lipjan dakordohen për asfaltimin e rrugës | 2016-08-31

 IMG_3674.JPGNë sallën e Kuvendit Komunal, gjatë ditës së sotme Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ka bashkëbiseduar me banorët e lagjës “Avdi Avdiu”, në qytetin e Lipjanit, lidhur me evitimin e pengesave potenciale pronësore me qëllim të fillimit të punimeve në asfaltimin rrugës në këtë lagje. 
 

Kryetari Ahmeti, i pëkushuar për një ambient më të pastër | 2016-08-31

IMG_3439.JPG Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, gjatë ditës së djeshme së bashku me Kryeshefin Ekzekutiv të Kompanisë Rajonale të Mbeturinave "Pastrimi", Prishtinë, Feim Salihu, kanë nënshkruar Marrëveshje Bashkëfinancimi për blerjen e 1000 ( një mijë) shportave për mbeturina të madhësisë 120 litërshe për qytetin e Lipjanit.
 

Shoqëria Civile prezanton raportin monitorues të punës së institucioneve lokale të Komunës së Lipjanit | 2016-08-30

 14203099_1268657726491432_4332497945111229507_n.jpgNë ambientet e restorant “ Centrum” në Lipjan, në një tryezë të rrumbullakët u prezantua raporti “KOMUNA JONË” Janar – Qershor 2016, për Komunën Lipjanit, përgaditur nga Organizta POLIS në kuadër të Programit Demo Polis e mbështetur nga Programi Promovimi i Shoqërisë Demokratike që financohet nga Zyra Zvicrrane për Bashkëpunim në Kosovë. 
 

Nënshkruhet marrëveshja për investime në "Parkun Industrial", në Kërqevë - Qylagë | 2016-08-30

 14192630_1249937161684760_8154499370108643069_n.jpgKryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot ka pritur për vizitë Ministren e Tregëtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, me të cilën ka nënshkruar Marrëveshjen e Mirëkuptimit për Bashkëfinancimin e projektit “ Për Zhvillimin dhe Krijimin e Zonave Ekonomike në Komunën e Lipjanit”, konkretisht Zonës Ekonomike në Kërqevë- Qylagë, projekt të cili do të kushton 282,000.00 euro, ku Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, do të financon me 242.000.00 euro ndërsa Komuna e Lipjanit me pjesën e mbetur të kësaj shume. 
 

Fillon ndërtimi i segmentit rrugor Gadime e Epërme-Smallushë-Sllovi | 2016-08-30

14063879_1249905711687905_965148860609488481_n-(1).jpg Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot ka pritur Ministrin e Ministrisë së Infrastrukturës, Lutfi Zharkun, bashkarisht kanë bërë inaugurimin e fillimit të punimeve në ndërtimin e segmentit rrugor Gadime e Epërme-Smallushë-Sllovi.
 

Kryetari Ahmeti i përkushtuar për një ambient të pastër në objektet shkollore | 2016-08-26

 IMG_3316.JPGKomuna e Lipjanit e udhëhequr nga Kryetari Imri Ahmeti, edhe këtë vit ndër prioritetet e veçanta e ka rregullimin e infrastrukturës dhe investimeve të ndryshme pothuajse në të gjitha objektet shkollore. E gjithë kjo po bëhet, me qëllim të përmirësimit të kushteve për mësim.
 

Kryetari Ahmeti përfundon dëgjimet publike për buxhetin | 2016-08-25

 IMG_3314.JPGNë vazhdën e vizitave që ka mbajtur kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, së bashku me drejtorin e Drejtoratit për Buxhet dhe Financa, Shkelzen Hajdini, në venbanimet e ndryshme të Komunës së Lipjanit lidhur me projeksionet e buxhetit 2017-2019, nga qytetarët lipjanas vazhdimisht kanë kërkuar që të jenë pjesë e vendimmarrjes gjatë procesit të planifikimeve buxhetore, sepse kontributi i qytetarëve në hartimin e Buxhetit Komunal është indikator i qytetarisë aktive dhe shumë domethënëse në planifikimin dhe përmbushjen e nevojave të qytetarit. 
 

DEMOS mbështet Komunën e Lipjanit në fushën e hapësirave publike | 2016-08-25

 IMG_3333.JPGKomuna e Lipjanit është përzgjedhur në mesin e tri komunave të Kosovës si pilot komunë nga Helvetas Swiss Intercooperation- projekti Demos, për asistencë në programin “Përkrahja e Demos për komunat në zbatimin e ligjit/Vendosjen e rendit komunal në fushën e hapësirave publike”. 
 

Kryetari Ahmeti, uron 47 haxhinjtë lipjanas | 2016-08-25

14141755_1245491695462640_840332989430740667_n.jpg Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, të enjtën ka marrë pjesë në evenimentin e organizuar me rastin e shkuarjes në Haxh të 47-të haxhinjëve të Komunës së Lipjanit.
 
Duke paraqitur rezultatet 21-30 (of 1735)
 |<  <  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in