Nisin punimet e ndërtimit të fushës sportive në fshatin Ribar i Madh | 2016-04-28

13082539_1165197700158707_8772791787481073909_n.jpg Kanë nisur sot, punimet në ndërtimin e fushës sportive në fshatin Ribar i Madh. Projekt i cili do të realizohet në 4 vendbanime ne të cilat do të ndërtohen 4 fusha sportive. 
 

Shoqëria civile, del me raport të detajizuar rreth shpenzimeve komunale për periudhën Janar-Mars 2016 | 2016-04-28

IMG_9884.JPG Në ambientet e restorant “ Centrum” Në Lipjan, në një tryezë diskutimi të organizuar nga Organizta POLIS në kuadër të Programit Demo Polis e mbështetur nga Programi Promovimi i Shoqërisë Demokratike që financohet nga Zyra Zvicrrane për Bashkëpunim në Kosovë, në prani të kryesueses së Kuvendit Vlora Limani Hajnuni, Drejtorit të Buxhetit dhe Financave, anëtarëve të Kuvendit si dhe zyrtarëve të tjerë komunal, gjatë ditës së sotme kanë bërë prezantimin raporti “PARAmetri Komunal Janar- Mars 2016”.
 

Kryetari Ahmeti, ka marrë pjesë në përurimin e objektit të Xhamisë në Janjevë | 2016-04-23

 13087533_1162227557122388_4224221188507599838_n.jpgKryetari i Komunës Imri Ahmeti në përurimin e objektit të Xhamis në Janjevë. Në këtë ceremoni mori pjesë edhe zv/kryeministri i Turqisë z. Numan Kurtulmush, kryetari i BIK Naim Tërnava, ministri Ferid Agani, Mahir Jagxhillar, deputetë,musafir të tjerë, qytetarë të Janjeves.
 

U mbajt mbledhja konstituive e këshillit të prindërve | 2016-04-22

13062477_1161575773854233_6366891666760020966_n.jpg    Sot në sallën e Kuvendit Komunal në Lipjan pas procesit të zgjedhjes së këshillit të prindëve në të gjitha nivelet e shkollave, në nivel komune u mbajt edhe mbledhja konstituive e këshillit të prindëve. Në këtë takim është zgjedhur kryesia dhe kryetari i këtij këshilli. Në takim mori pjesë edhe z. Hasani, drejtor i DKA-së i cili u kërkoj prindëve të nxënesve që të bashkëpunojnë ngusht me shkollat dhe institucionet komunale në ngritjen e cilësisë në arsim.
 

Kryetari Ahmeti, ka pritur Ministren Hykmete Bajrami | 2016-04-22

 IMG_9837.JPGKryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, së bashku me drejtorin për Ekonomi dhe Zhvillim, Latif Ramadani, sot kanë pritur për vizitë Ministren e Tregëtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, të shoqëruar me bashkëpunëtorë. 
 

OSBE ka prezantuar raportin e vlerësimit të drejtave të komuniteteve | 2016-04-21

 IMG_9822.JPGOrganizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE), gjatë ditës së sotme në sallën e Kuvendit Komunal në Lipjan, në prani të Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, nënkryetarëve Fitim Selimi, Sefer Tasholli, drejtorëve të Departameneve dhe shoqërisë civile ka prezantuar raportin e vlerësimit të Drejtave të Komuniteteve ( Edicioni i 4-të) 
 

Kryetari Ahmeti me bashkëpunëtor nderon martirët e rënë në Komunën e Lipjanit | 2016-04-19

 IMG_9781.JPGKryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, së bashku me disa nga drejtorët, dhe këshilltarë komunal, sot kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurora lulesh pranë kompleksit memorial të martirëve në Hallaq të Vogël, Rufc i Ri, Ribar i Madh, Kraishtë dhe në lagjen Jeta e Re.

 

Kryetari Ahmeti: Këtë vit do të investohen rreth 5 milion euro në infrastrukturë | 2016-04-18

 11249321_978419652169847_7859278742609067744_o.jpgDrejtuar nga Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, është mbajtur mbledhja e rregullt konsultative e Këshillit të Drejtorëve. 
 

Nderohen martirët në fshatin Ribar i Vogël dhe Blinajë | 2016-04-18

IMG_9753.JPG   Me rastin e 17-të vjetorit të rënies së martirëve në fshatin Ribar i Vogël, delegacioni nga Komuna e Lipjanit, i prirë nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti dhe nënkryetari Sefer Tasholli, gjatë ditës së sotme, kanë bërë homazhe duke vendosur kurora lulesh pranë Kompleksit Memorial në fshatin Ribar i Vogël.
   Po ashtu, sot homazhe janë bërë edhe tek varrezat e martirëve në fshatin Blinajë.
 

Kryetari Ahmeti, siguron të rinjët lipjanas se do ti mbështes të gjitha aktivitetet rinore | 2016-04-18

 13062525_1159078870770590_697621229857805432_n.jpg    Në sallën e Kuvendit Komunal në Lipjan, gjatë ditës së sotme Këshilli i Veprimit Rinor Lokal – Lipjan, ka zhvilluar punimet e Kuvendit zgjedhor.
    Me këtë rast, Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, i ka ururar të pranishmit për punimet e Kuvendit, njëkohësisht ai kërkoi nga të rinjët që të jenë sa më aktiv në jetën institucionale dhe politike, sespe pikërisht aty ku është rinia aktive në atë shoqëri ndodhin zhvillime edhe më pozitive si në institucionet lokale dhe atë qendrore.
 
Duke paraqitur rezultatet 321-330 (of 1929)
 |<  <  29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38  >  >| 

RSS

Sign in