OSBE ka prezantuar raportin e vlerësimit të drejtave të komuniteteve | 2016-04-21

 IMG_9822.JPGOrganizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE), gjatë ditës së sotme në sallën e Kuvendit Komunal në Lipjan, në prani të Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, nënkryetarëve Fitim Selimi, Sefer Tasholli, drejtorëve të Departameneve dhe shoqërisë civile ka prezantuar raportin e vlerësimit të Drejtave të Komuniteteve ( Edicioni i 4-të) 
 

Kryetari Ahmeti me bashkëpunëtor nderon martirët e rënë në Komunën e Lipjanit | 2016-04-19

 IMG_9781.JPGKryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, së bashku me disa nga drejtorët, dhe këshilltarë komunal, sot kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurora lulesh pranë kompleksit memorial të martirëve në Hallaq të Vogël, Rufc i Ri, Ribar i Madh, Kraishtë dhe në lagjen Jeta e Re.

 

Kryetari Ahmeti: Këtë vit do të investohen rreth 5 milion euro në infrastrukturë | 2016-04-18

 11249321_978419652169847_7859278742609067744_o.jpgDrejtuar nga Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, është mbajtur mbledhja e rregullt konsultative e Këshillit të Drejtorëve. 
 

Nderohen martirët në fshatin Ribar i Vogël dhe Blinajë | 2016-04-18

IMG_9753.JPG   Me rastin e 17-të vjetorit të rënies së martirëve në fshatin Ribar i Vogël, delegacioni nga Komuna e Lipjanit, i prirë nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti dhe nënkryetari Sefer Tasholli, gjatë ditës së sotme, kanë bërë homazhe duke vendosur kurora lulesh pranë Kompleksit Memorial në fshatin Ribar i Vogël.
   Po ashtu, sot homazhe janë bërë edhe tek varrezat e martirëve në fshatin Blinajë.
 

Kryetari Ahmeti, siguron të rinjët lipjanas se do ti mbështes të gjitha aktivitetet rinore | 2016-04-18

 13062525_1159078870770590_697621229857805432_n.jpg    Në sallën e Kuvendit Komunal në Lipjan, gjatë ditës së sotme Këshilli i Veprimit Rinor Lokal – Lipjan, ka zhvilluar punimet e Kuvendit zgjedhor.
    Me këtë rast, Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, i ka ururar të pranishmit për punimet e Kuvendit, njëkohësisht ai kërkoi nga të rinjët që të jenë sa më aktiv në jetën institucionale dhe politike, sespe pikërisht aty ku është rinia aktive në atë shoqëri ndodhin zhvillime edhe më pozitive si në institucionet lokale dhe atë qendrore.
 

Përkujtohen dëshmorët dhe martirët e Komunës së Lipjanit | 2016-04-15

IMG_9546.JPG Nën kujdesin e kryetarit të komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot në Qendrën Kulturore “ Tahir Sinani”, është mbajtur Akademi Përkujtimore”, me rastin e 17-të vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve në komunën e Lipjanit.
Shumë qytetarë të Komunës së Lipjanit, dhe fshatrave të tjerë përreth kishin ardhur për ta nderuar veprën e të rënëve, në akademinë e mbajtur sot në ambientin e qendrës kulturore “ Tahir Sinani” në Lipjan, duke përkujtuar 17-të vjetorin e masakrave dhe terrorit të kryer nga forcat serbe në komunën e Lipjanit.
 

Homazhe në kompleksin memorial në Sllovi dhe Tërbuvc | 2016-04-15

 IMG_9500.JPGKryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, i shoqëruar edhe nga nënkryetarët, Fitim Selimi, Sefer Tasholli, kryesuesja e Kuvendit Vlora Limani –Hajnuni si dhe bashkëpunëtorët e tjerë, gjatë ditës së somte ka në bërë homazhe dhe ka vendosur kurora me lule tek varrezat e dëshmorëve dhe martirëve në fshatin Sllovi dhe Tërbovc.
 

Komuna e Lipjanit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me VoRAE | 2016-04-15

 13020420_10207999351253625_44336565_n.jpgDrejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit në Lipjan, Rasim Hasani, gjatë ditës së sotme ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Agnesa Jahmurataj përfaqësuese e Organizates VoRAE. 
 

Komuna e Lipjanit nënshkruan projektin për bashkëpunim mes 6-të komunave nga regjioni i Prishtinës | 2016-04-13

13000582_10207984218915326_1152870596_o.jpg Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE), gjatë ditës së sotme në Prishtinë, ka organizuar Ceremoninë zyrtare të nënshkrimit të Deklaratës së përbashkët për të promovuar dialogun ndërmjet komuniteteve në Komunat e Lipjanit, Prishtinës, Graçanicës, Shtimes, Fushë Kosovës dhe Obiliqit. 
 

Familjes së Halil Rrustemit nga Magurja sot ju dorëzuan zyrtarisht çelsat e shtëpisë së re | 2016-04-11

 12993571_1154515794560231_1807512143105687386_n.jpgFamilja e Halil Rrustemit nga Magurja, e cila ka jetuar në kushte të vështira, nga dita e sotme është bërë me shtëpi të re, e cila me ndihmën e Organizatës SAB, gratë shqiptare në Shtetin e Suedisë, në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit, kanë ndërtuar shtëpi për këtë familje.
 
Duke paraqitur rezultatet 401-410 (of 2004)
 |<  <  37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46  >  >| 

RSS

Sign in