Lajmet   Asfaltohet rruga Blinajë- Leletiq

Asfaltohet rruga Blinajë- Leletiq - 04 tetor 2017

 
 Rruga nga fshati Blinajë e cila lidhet me fshatin Leletiq është asfaltuar gjatë ditës së djeshme.
Ndërsa për banorët e këtyre lokaliteteve ky projekt është tejet i rëndësishëm dhe jetik për ta, ata tregojnë edhe për vështirësitë që kanë hasur deri më tani gjatë qarkullimit të kësaj rruge.
 
 22196079_1660004220678050_4572620119229486323_n.jpg22140792_1660004224011383_4117645149204804665_n.jpg

RSS

Sign in