Lajmet   FOTOLAJM/ Kryetari Ahmeti vizitoi punimet në ndërtimin dhe zgjerimin e shtratit të lumit në Gadime

FOTOLAJM/ Kryetari Ahmeti vizitoi punimet në ndërtimin dhe zgjerimin e shtratit të lumit në Gadime - 13 prill 2017

 Kryetari Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka parë nga afër mbarëvajtjen e punimeve në ndërtimin dhe zgjerimin e shtratit të lumit në fshatin Gadime si dhe ka vizituar punimet që po zhvillohen në ndërtimin e urës në lagjen “Rrahmani”, projekt i cili është në kuadër të asfaltimeve të rrugëve brenda fshatit Gadime e Ulët.
 

RSS

Sign in