Lajmet   Homazhe pranë lapidarit të Komandant Lulit

Homazhe pranë lapidarit të Komandant Lulit - 20 dhjetor 2017

 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, sot në fshatin Hallaq të Vogël kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurorë lulesh pranë lapidarit të Komandantit të Brigadës “135 Agim Zeneli” të UÇK-së, Lulzim Morina (Komandant Luli), për nderë të 17-të vjetorit të rënjës së tij tragjike.
 

RSS

Sign in