Lajmet   Ka filluar ndërtimi i urave në Gadime të Epërme

Ka filluar ndërtimi i urave në Gadime të Epërme - 28 korrik 2017

 Komuna e Lipjanit, në vazhdën e realizimit të shumë projekteve në gjithë territorin e saj, së fundi ka filluar edhe me implementimin e projektit për ndërtimin e gjashtë urave në disa vendbanime të Komunës: Gadime e Epërme, Rubovc – Gllogovc dhe Konjuh. 
 Ndryshe, dhjetra ura të tilla janë ndërtuar në tre vitet e fundit në lokalitete të ndryshme të Komunës së Lipjanit.
Ndërtimi i këtyre urave kanë qenë mjaftë të nevojshëme në mënyrë që të rregullohet edhe më tepër infrastruktura për një qarullim më të sigurt të banorëve.

ura-Gadiime.jpgUra-Gadimee--.jpg

RSS

Sign in