Lajmet   Kryetari Ahmeti ka vizituar Kampusin UBT

Kryetari Ahmeti ka vizituar Kampusin UBT - 12 shtator 2017

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ka vizituar sot Kampusin e institucionit të Arsimit të Lartë UBT i cili gjendet në territorin e Komunës së Lipjanit, ku është takuar me Rektorin e këtij insitucioni Edmond Hajrizi.
 Në këtë rast Kryetari Ahmeti gjatë vizitës së ambienteve të këtij kampusi është shprehur i impresionuar me investimet që janë bërë në këto hapësira ku studenteve ju është ofruar një ambient i kompletuar për ndjekur studimet. 
Nga ana tjetër Rektori Edmond Hajrizi ka falenderuar Kryetari Imri Ahmeti për kooperimin dhe punën në drejtim të krijimit të kushteve të të bërit biznes.RSS

Sign in