Lajmet   Kryetari Ahmeti ka vizituar fshatin Babush

Kryetari Ahmeti ka vizituar fshatin Babush - 29 prill 2017

 Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka qëndruar sot në fshatin Babush ku përsëri është takuar me banorët e këtij fshati dhe nga afër ka ndëgjuar shqetësimet e tyre në mos përmbushjen e premtimeve nga Bektel - Enka për përmirësimin e dëmeve të shkaktuara në infrastrukturën e fshatit gjatë ndërtimit të autostradës.
 Në këtë rast Kryetari Ahmeti duke qenë pranë dhe gjithmon në mbështetje të qytetarëve ka thënë se ne do të angazhohemi që bashkarisht ti tejkalojmë këto shqetësime dhe të bëjmë prap përpjekje për gjetur ndonjë zgjidhje.

RSS

Sign in