Lajmet   Kryetari Ahmeti viziton ndërtimin e trotuarëve në fshatin Konjuh

Kryetari Ahmeti viziton ndërtimin e trotuarëve në fshatin Konjuh - 13 prill 2017

 Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti të enjetën ka përcjellur nga afër punimet në realizimin e projektit në ndërtimin e trotuarit dhe instalimin e ndiçimit publik në fshatin Konjuh. 
Banorët kanë falenderuar drejtuesit komunal për investimet e shumta që po bëhen në të mirë të të gjithë banorëve të Komunës së Lipjanit
 

RSS

Sign in