Lajmet   Kryetari viziton punimet në Llugaxhi

Kryetari viziton punimet në Llugaxhi - 13 prill 2017

 FOTOLAJM/ I pari i Lipjanit Imri Ahmeti me bashkëpunëtorët tij po ashtu sot kanë vizituar punimet në vazhdimin e projektit në ndërtimin e trotuarëve në fshatin Llugaxhi si dhe rregullimin e ndriçimit publik.
 

RSS

Sign in