Lajmet   Sot edhe në fshatin Krojmir po asfaltohen rrugët

Sot edhe në fshatin Krojmir po asfaltohen rrugët - 27 korrik 2017

 Në fshatin Krojmir gjatë ditës së sotme janë duke u zhvilluar punimet në asfaltimin e rrugëve. Po ashtu së shpejti në këtë venbanim do të filloj realizimi i projektit në ndërtimin e fushës së hapur sportive si dhe për banorët e këtij lokaliteti do të ketë edhe projekte të tjera të cilat do të realizohen në vazhdimësi.
 Krojmir.jpgkrojmiri.jpg

RSS

Sign in