Resurset Turistike

 
Experience-Europes-Youngest-Country_4-Day-Tour_Gadime-Cave_5587_thmb4.jpg

Pronat Komunale

 imagesyy.jpg

Shpalljet

Untitled.png

Untitled-(10).png

Untitled-(11).png

Faqja Zyrtare e Komunës

         Facebook-logo-PSD.jpg

Tatimi në Pronë

 Untitled-(13).png

Raportet e Drejtorateve

      
        DFDF.jpg

Procesverbalet e Kuvendit

         Kuvendi.png

Sa vlenë toka Juaj?

Sa-vlen-toka-jua-Alb-(1)-page-001.jpg

Më shumë nga Komuna e Lipjanit

           photo.jpg

Hyrje

Të nderuar qytetarë të Komunës sonë, faqja e Komunës së Lipjanit është një mundësi e mirë e komunikimit ku do të paqyrohet puna e Komunës së Lipjanit dhe organeve komunale  për të mundësuar qytetarëve qasje  dhe informim  më të drejtpërdrejt. Kjo faqe do të jetë transparente  ku do të ofrohen të gjitha informatat për aktivitetet dhe punën e Komunës së Lipjanit. Përmes kësaj faqe dëshirojmë të informojmë dhe të krijojmë mundësi për të gjithë qytetarët e Komunës sonë dhe më gjerë, jo vetëm të informohen por edhe të jenë pjesë aktive e punës sonë duke ju ftuar që përmes sugjerimeve, vërejtjeve dhe komenteve tuaja të ngritët performanca e organeve të pushtetit lokal. Ne duam bashkë me Ju të ndërtojmë një pushtet për qytetarin, një pushtet të vlerave dhe një administratë funksionale, transparente, efikase dhe llogaridhënëse. Ne ju ftojmë të reflektojmë bashkë në ndërtimin e një administrate komunale në shërbim të qytetareve tonë.

Lajme

Ka filluar projekti i ndërtimit të 13-të fushave të hapura sportive në disa fshatra të Komunës së Lipjanit
28 qershor 2017
 Shumë fshatra të Lipjanit së shpejti me fusha te hapura sportive gjatë ditës së sotme kanë filluar punimet për ndërtimin e fushës sportive në fshatin Babush të Muhaxherëve. Fusha të njejta kanë filluar dhe do të fillojnë të ndërtohen edhe në disa fshatra të tjera: Lluga, Banullë, Smallushë, Topliqan, Ribar i Vogël, Rufc i Vjetër, Krojmir, Poturovc, Torinë, Qylagë, Blinajë, Baicë dhe Janjevë. 
më shumë...

Kryetari Ahmeti nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Iniciativën për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK), përfitojnë fermerët lipjanas
23 qershor 2017
 Kryetarit i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti dhe përfaqësuesi i Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK), Zenel Bunjaku, sot kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për realizimin e projektit: “Promovimi i sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit”, projekt ky i përkrahur nga GiZ Gjerman. më shumë...

Komuna e Lipjanit dhe Qeveria e Kosovës në përkrahje të fermerit Muhamet Zeqiri nga Babushi
22 qershor 2017
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti, i shoqëruar nga Vezir Jonuzaj zv.ministër i Bujqësisë dhe Sokol Havolli këshilltar i Kryeministrit Isa Mustafa gjatë ditës së sotme kanë qëndruar në fshatin Babush ku kanë vizituar fermerin Muhamet Zeqiri të cilit para disa dite i është djegur shtalla me 28 krerë lop.
më shumë...

Projekte të shumta duke u implementuar në teren, vizitohen nga Kryetarti Ahmeti
21 qershor 2017
 Projektet e shumta që janë duke u realizuar në disa lokalitete të Komunës së Lipjanit, gjatë ditës së djeshme janë inspektuar nga Kryetari Imri Ahmeti. 
më shumë...

Kryetari Ahmeti vizitoi disa nga projektekt që janë drejt finalizimit
20 qershor 2017
 Me një dinamik të mirë po vazhdojnë punimet në realizimin e shumë projekteve infrastrukturore në gjithë teritorin e Komunës së Lipjanit. 
Për ti parë mbarëvajtjet e punimeve gjatë ditës së djeshme ka dalur vetë kreu i Lipjanit Imri Ahmeti, i cili ka uruar banorët për projektet që tani janë në fazën përfundimtare të realizimit.
më shumë...

Drejtoria e Arsimit shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasen e dhjetë (10) për vitin shkollor 2017/2018
19 qershor 2017

Drejtoria e Arsimit shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10) për vitin shkollor 2017/2018

më shumë...

Dështon seanca për shkarkimin e Kryesueses së Kuvendit Komunal në Lipjan
16 qershor 2017

Në mungesë të korumit ka dështuar sot seanca e jashtëzakonshme për shkarkimin e kryesueses së Kuvendit Komunal në Lipjan, Vlora Limani – Hajnuni.

më shumë...

Përkujtohen dëshmorët e Komunës së Lipjanit
14 qershor 2017
Nën kujdesin e Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot në Qendrën Kulturore “Tahir Sinani”, në Lipjan është mbajtur Akademi Përkujtimore, me rastin e 14 qershorit, ditës së Dëshmorëve të Komunës së Lipjanit.
më shumë...

Nderohen dëshmorët e Komunës së Lipjanit
14 qershor 2017
 Delegacione nga Komuna e Lipjanit të udhëhequr nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme për nder të ditës së Dëshmorëve të Komunës së Lipjanit kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurora lulesh tek varrezat e dëshmorëve.
më shumë...

Shënohet Dita e Çlirimit në Lipjan
12 qershor 2017
 Kuvendi Komunal sot ka mbajtur seancë solemne për nderë të 18-të vjetorit të Ditës së Çlirimit të Komunës së Lipjanit.
Me këtë rast Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka uruar të gjithë qytetarët lipjanas për ditën e çlirimit. Ai tha se dita e çlirimit të vendit, si sot e përher do të shënohet jo vetëm në kujtim të ndjenjës së lirisë, por edhe detyrim i respektit, kujtimit e nderimit të të gjitha organizimeve ndërshqiptare për të ndërtuar shtetin e mvetësisë ndër gjenerata, për të sublimuar lirin tonë, djemt dhe vajzat dëshmore e martire të Ushtris Çlirimtare të Kosovës.
më shumë...

Festohet 12 Qërshori, Dita e Çlirimit të Komunës së Lipjanit
12 qershor 2017
 Drejtorati për Kulturë, Rini dhe Sport, nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, sot në shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani” ka organizuar koncert festiv për nderë të 12 Qërshorit - Ditës së Çlirimit të Lipjanit. më shumë...

 

Hyrjariatdhesimi.jpg

organo.gifOrganogrami

Mbledhjet e Kuvendit, Video Arkiva

 

Legalizo Ndërtimin

 images8.jpg
 

Format e Kërkesës për Qasje në Dokumente Zyrtare

download.jpg

3-(1).png
2-(2).png
4-(1).png
5-(1).png
6-(1).png

Paguaj Tatimin në Pronë

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Departamenti për të Drejtat e Njeriut dhe Komunitete

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Meet Your Heroes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Udhëzues për Qytetarë

 
images-(3).jpg
bizneset-(1).jpg
images-(6).jpg

Personat që iu janë falur borxhet

 images-(7).jpg

Subvencione

                 

 

Shpenzimi i Buxhetit
gap_logo_Alb.png

Objekti Komunës - Zyret


objKomuna.jpg

Telefona kontaktues
cr62_bk_crosley_kettle_classic_desk_phone.jpg