Krijimi i Shoqatave për Ndërtesat në Bashkëpronësi

Resurset Turistike

Pronat Komunale

Shpalljet

Faqja Zyrtare e Komunës

Tatimi në Pronë

Raportet e Drejtorateve

Procesverbalet e Kuvendit

Sa vlenë toka Juaj?

Aplikacionet për ReLOad

Aplikacioni per Organizatën HELP

Hyrje

Lajme

Anons 2
12 Aralık 2009
Reported all Auto-Taxi companies and holders of individual permits for the conduct of activities Auto-Taxi, in the municipality of Pristina, that since December 7 th until December 31 of applying the Directorate of Economics and Finance, for the rest of the permits. devamı...

Anons 3
12 Aralık 2009

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, me bashkëpunëtorë dhe më përfaqësuesit e DataProgNet-it, sot, në orën 12:00, do të bëjnë prezantimin e web faqen e re të Prishtinës.

 

devamı...

 

Tema


Mbledhjet e Kuvendit, Video Arkiva

Legalizo Ndërtimin

Format e Kërkesës për Qasje në Dokumente Zyrtare

Paguaj Tatimin në Pronë

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Departamenti për të Drejtat e Njeriut dhe Komunitete

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Meet Your Heroes

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Udhëzues për Qytetarë

Personat që iu janë falur borxhet

Subvencione

Shpenzimi i Buxhetit

Objekti Komunës - Zyret

Telefona kontaktues

Zyra për Marrëdhënie me Publikun