Krijimi i Shoqatave për Ndërtesat në Bashkëpronësi

Untitled-(14).png

Resurset Turistike

 
Experience-Europes-Youngest-Country_4-Day-Tour_Gadime-Cave_5587_thmb4.jpg

Pronat Komunale

 imagesyy.jpg

Shpalljet

Untitled.png

Untitled-(10).png

Untitled-(11).png

Faqja Zyrtare e Komunës

         Facebook-logo-PSD.jpg

Tatimi në Pronë

 Untitled-(13).png

Raportet e Drejtorateve

      
        DFDF.jpg

Procesverbalet e Kuvendit

         Kuvendi.png

Sa vlenë toka Juaj?

Sa-vlen-toka-jua-Alb-(1)-page-001.jpg

Më shumë nga Komuna e Lipjanit

           photo.jpg

Hyrje

Të nderuar qytetarë të Komunës sonë, faqja e Komunës së Lipjanit është një mundësi e mirë e komunikimit ku do të paqyrohet puna e Komunës së Lipjanit dhe organeve komunale  për të mundësuar qytetarëve qasje  dhe informim  më të drejtpërdrejt. Kjo faqe do të jetë transparente  ku do të ofrohen të gjitha informatat për aktivitetet dhe punën e Komunës së Lipjanit. Përmes kësaj faqe dëshirojmë të informojmë dhe të krijojmë mundësi për të gjithë qytetarët e Komunës sonë dhe më gjerë, jo vetëm të informohen por edhe të jenë pjesë aktive e punës sonë duke ju ftuar që përmes sugjerimeve, vërejtjeve dhe komenteve tuaja të ngritët performanca e organeve të pushtetit lokal. Ne duam bashkë me Ju të ndërtojmë një pushtet për qytetarin, një pushtet të vlerave dhe një administratë funksionale, transparente, efikase dhe llogaridhënëse. Ne ju ftojmë të reflektojmë bashkë në ndërtimin e një administrate komunale në shërbim të qytetareve tonë.

Lajme

Kryetari Ahmeti ka mbajtur takimin e rregullt konsultativ me Këshillin e drejtorëve
30 tetor 2017
 
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim konsultativ me drejtorët e Drejtorateve Komuale.
Në këtë rast, Kryetari Imri Ahmeti u informua lidhur me ecurinë e shpenzimit të buxhetit komunal si dhe me implementimin e projekteve ne teren. Po ashtu gjatë kësaj mbledhje janë diskutuar edhe shumë çështje të tjera të interesit publik.
 
më shumë...

Mbahet takimi i Këshillit Komunal për mbrojtjen e viktimave të dhunës në baza gjinore
27 tetor 2017
 Grupi i Këshillit Komunal Koordinues në mbrojtjen e viktimave të dhunës në baza gjinore, sot në Qendrën për Punë Sociale ka zhvilluar një takim pune të udhëhequr nga kryesuesja e këtij grupi Makfirete Shamolli dhe janë ndërmarrë hapa që në 16-të ditët e aktivizimit kundër dhunës në familje të ketë aktivitete të ndryshme
më shumë...

Komuna e Lipjanit mbështet personat me aftësi të kufizara
19 tetor 2017
Nënkryetari i Komunës Sefer Tasholli, gjatë ditës së sotme ka pritur përfaqësuesit e organizatës Multietnike të Personave me Aftësi të Kufizuara (OMPAK) dhe përfaqësuesit e Shoqatës “Handikos” , me të cilët ka bashkëbiseduar për aktivitetin e fushatës “Tetori - muaji i mundësive të barabarta të personave me aftësi të kufizuara”, në të cilën fushatë Komuna e Lipjanit, ka ofruar punë për dy ditë rresht me pagesë për dhjetëra persona me aftësi të veçanta.
më shumë...

Filluan punimet në ndërtimin e fushave të hapura në dy Gadimet
09 tetor 2017
 FOTOLAJM/ Së fundi kanë filluar punimet në ndërtimin e dy fushave të hapura sportive në fshatin Gadime të Epërme dhe Gadime të Ulët, ky projekt do të realizohet së shpejti ku do të ndikojë drejtë për së drejti tek të rinjët e këtyre vendbanimeve në zhvillimin e aktiviteteve rekreative sportive.
më shumë...

Mbahet mbledhje komemorative për punëtorin e QPS-së Qamil Sahiti
09 tetor 2017
Në sallën e Kuvendit Komunal të Lipjanit, sot është mbajtur mbledhje komemorative me rastin e vdekjes së punëtorit të Qendrës për Punë Sociale në Lipjan Qamil Sahiti.
më shumë...

Kryetari Ahmeti pret fituesin e garave me xhipa Bujar Troshupa
09 tetor 2017
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti sot ka pritur BujarTroshupen fitues e garave me automjete të rënda apo siç njihen edhe si xhipa sportivë, gara këto të cilat u zhvilluan dje në Ferizaj dhe u organizuan për herë të parë në Kosovë.
më shumë...

Komuna e Lipjanit së shpejti fillon me projektet për masat e energjisë efiqiente të bashkëfinancuar nga Banka Botërore
06 tetor 2017
 Kryetari i Komunës Imri Ahmeti sot ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me përfaqësuesit e Ministrisë së Planifikimit Hapësinor për zbatimin e projekteve për masat efiçiente në ndërtesat në bashkëpronësi banesore publike (projekt i bashkëfinancuar në mes Bankës Botërore dhe Komunës së Lipjanit. 
më shumë...

Ditëve të fundit përsona të pandergjegjshëm po i dëmtojnë asetet publike në qytetin e Lipjanit
06 tetor 2017
 Kërkojmë nga institucionet e Policisë së Kosovës për të ndërmarrë veprimet e nevojshme për sjelljet e pandërgjegjëshme të disa qytetarëve, të cilët ditëve të fundit qëllimisht po shkaktojnë defekte në ndriçimin publik në qytetin e Lipjanit si dhe në heqjen e pusetave të ujëmbledhësve dhe veprime të tjera të dëmshme ndaj aseteve publike. 
më shumë...

Asfaltohen rrugicat në fshatin Jeta e Re
04 tetor 2017
Në fshatin Jeta e Re janë zhvilluar punimet në asfaltimin e disa rrugicave të këtij vendbanimi. Po ashtu në këtë vendbanim njëkohësisht po realizohet edhe projekti për zgjërimin e rrjetit të kanalizimit.
më shumë...

Asfaltohen rrugët në fshatin Gllogovc
04 tetor 2017
 
 Në vazhdën e relalizimit të shumë projekteve në fshatrat e Komunës së Lipjanit, gjatë ditës së djeshme janë asfaltuar edhe rrugët e fshatit Gllogovc.
Ndryshe në vitin e kaluar në Gllogovc janë asfaltuar edhe disa rrugë të tjera në lagjet e ndryshme të këtij vendbanimi.
 
më shumë...

Asfaltohen rrugët në lagjet e fshatit Gadime e Epërme
04 tetor 2017
 FOTOLAJM/ Së fundi edhe rrugët në lagjet e fshatit Gadime e Epërme janë asfaltuar, rrugë këto që kanë qenë mjaftë të nevojshme për mirëqenie të banorëve
më shumë...

 

Hyrjariatdhesimi.jpg

organo.gifOrganogrami

Mbledhjet e Kuvendit, Video Arkiva

 

Legalizo Ndërtimin

 images8.jpg
 

Format e Kërkesës për Qasje në Dokumente Zyrtare

download.jpg

3-(1).png
2-(2).png
4-(1).png
5-(1).png
6-(1).png

Paguaj Tatimin në Pronë

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Departamenti për të Drejtat e Njeriut dhe Komunitete

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Meet Your Heroes

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Udhëzues për Qytetarë

 
images-(3).jpg
bizneset-(1).jpg
images-(6).jpg

Personat që iu janë falur borxhet

 images-(7).jpg

Subvencione

                 

 

Shpenzimi i Buxhetit
gap_logo_Alb.png

Objekti Komunës - Zyret


objKomuna.jpg

Telefona kontaktues
cr62_bk_crosley_kettle_classic_desk_phone.jpg