Mirësevini në Malishevë      

Faqja e Malishevës është faqe në të cilën qytetarët e Komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën  dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë...!

  
Zyra për Informim Publik        
               
E-maili zyrtar i komunës është:  
                                                                        komuna.malisheve@rks-gov.net

kkmalisheve@gmail.com

tel: 029 269 043


 


   
 

Platforma buxhetore e Komunës së Malishevës

Buxheti i Komunës së Malishevës
75700_Logo_JPEG12-(1).jpg


Qasje në Dokumente Publike

Për qasje në dokumente publike (zyrtare), duhet që ta shkarkoni formularin më poshtë, ta plotësoni dhe të dorëzoni te sporteli i Zyrës Pritëse në objektin e Komunës së Malishevës, ose përmes e-mail adresës zyrtare.
Për çfarëdo lloj informatash shtesë mund ta kontaktoni zyrtarin-en për qasje në dokumente publike.

e-mail: aferdita.duraku@rks-gov.net
 Tel.   045/985-310

 

  Ligji për qasje në  Dokumentat zyrtare Kliko Këtu

Formulari për qasje në dokumentat zyrtare  Kliko Këtu

 

 

Udhëzues - E drejta për mbrojtjen e të dhënave personale ( Kliko Këtu )

 

Lajme

SHOQATA E BLETARËVE MALISHEVAS ,,MËMA’’, MBËSHTETET NGA UNIONI EVROPIAN PËR BLETARI
23 nëntor 2017
  

   KK.jpg  Shoqata e Bletarëve ,, Mëma” në Malishevë,  ka mbajtur  punëtorinë  me temën:  Shëndeti i bletarëve dhe mbrojtja nga sëmundjet ,, Pesta amerikane dhe ajo evropiane” .  Për këtë  temë referuan, dy ekspert gjerman.

më shumë...

Me nderime ushtarake, u varros veterani Adnan Paçarizi
21 nëntor 2017


Sot, në varrezat e veteranëve të luftës së UÇK-së, në Dragobil, me nderime ushtarake, është varrosur veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së, Adnan Aziz Paçarizi, i cili në moshën 49 vjeçare, ka vdekur dje, si pasojë e një sulmi në zemër. Adnan Paçarizi, ishte i lindur më 15 tetor 1968, ndërsa në shtator të vitit 1998, ishte plagosur gjatë luftimeve në Dragobil.

më shumë...

Kryetari Begaj merr urime të shumta nga qytetarët
20 nëntor 2017

Qytetarë të shumtë të Komunës së Malishevës dhe më gjerë, sot e kanë vizituar Kryetarin e Komunës së Malishevës, z.Ragip Begaj, me rastin e fitores në zgjedhjet e djeshme, dhe marrjen e mandatit të dytë për ta udhëhequr Komunën e Malishevës, edhe për katër vitet e ardhshme. Kryetari Begaj, i ka falënderuar të gjithë ata që e kanë vizituar sot, si dhe të gjithë qytetarët e Komunës së Malishevës, për besimin e dhënë.

më shumë...

Rinovohen ambientet e shërbimit të urgjencës në Malishevë
17 nëntor 2017

Ka përfunduar realizimi i projektit të renovimit të ambienteve të shërbimit të urgjencës në QKMF të Malishevës. Tashmë  kanë përfunduar punimet dhe janë kryer të gjitha proceduarat e pranimit të punimeve, dhe shërbimi i urgjencës do të punoj në ambiente krejtësisht të reja dhe shumë të përshtatshme për punën e tyre. Në hapjen e ambienteve të reja të urgjencës, morën pjesë edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, drejtori i shëndetësisë, Hajdin Berisha, drejtori i urbanizimit, Ahmet Morina dhe punëtorët shëndetësor të urgjencës në QKMF "Dr.Shpëtim Robaj" në Malishevë.

më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

riatdhesimi.jpg

STATUTI I KOMUNËS

Njoftimet

Gjendja Civile-Online

plani-zhvillimor1.jpg


    KLIKO KËTU 

 DRAFT PLANI ZHVILLIMOR I KOMUNËS SË MALISHEVËS


Vërejtjet dhe sugjerimet mund ti dërgoni në këtë E-mail: pzhkmalisheve2016@gmail.com