Lajmet   Asfaltohen disa rrugë në fshatin Lladrovc, me gjatësi mbi dy kilometra

Asfaltohen disa rrugë në fshatin Lladrovc, me gjatësi mbi dy kilometra - 10 gusht 2017

 Në kuadër të  rregullimit të infrastrukturës rrugore, në fshatin Lladrovc të Komunës së Malishevës, sot ka filluar asfaltimi i disa  rrugëve brenda fshatit.

Fillimin e asfaltimit të këtyre rrugëve, e kanë parë nga afër, kryetari i komunës , Ragip Begaj dhe Drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina.

 Malishevë, 10 gusht

Në kuadër të  rregullimit të infrastrukturës rrugore, në fshatin Lladrovc të Komunës së Malishevës, sot ka filluar asfaltimi i disa  rrugëve brenda fshatit.

Fillimin e asfaltimit të këtyre rrugëve, e kanë parë nga afër, kryetari i komunës , Ragip Begaj dhe Drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina.

Begaj e Morina  i kanë uruar banorët e fshatit Lladrovc, pasi tani  do ta kanë qarkullimin më të lehtë dhe kushte më të mira.

Edhe banorët u shprehen të lumtur me infrastrukturën e re rrugore, shkollën e re që po ndërtohen  dhe do t’u shërbejnë atyre. 


RSS