Lajmet   Repelimi i kafshëve vazhdon nesër në Tërpezë, Tërpezë e Ulët dhe Shkarashnik

Repelimi i kafshëve vazhdon nesër në Tërpezë, Tërpezë e Ulët dhe Shkarashnik - 20 prill 2017

Nesër, më 21 prill 2017, vazhdon repelimi i kafshëve në fshatrat Tërpezë, Tërpezë e Ulët dhe Shkarashnik. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të zbatimit të strategjisë nacionale për luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo. Me këtë rast, luten pronarët e bagëtive, që ti mbajnë të mbyllura kafshët e tyre shtëpiake, deri në repelimin e tyre.RSS