Drejtoria: Arsim dhe Edukim 

Emri: Blerim

 

Mbiemri: THAÇI

 

Ditëlindja: 05.01.1974

 

Vendlindja: Shkarashnik, Komuna e Malishevës

 

Statusi martesor: I martuar  (prind i tre fëmijëve)

 

Profesioni: Fakulteti Matematikë-informatikë në universitetin “Hasan Prishtina” - Prishtinë dhe ka mbaruar studimet Master në programin Mësimdhënia e Matematikës.

 

Numri i telefonit: 045 985 262

 

 E - mail adresa: blerimthaci@yahoo.com

 

Karriera e punës: Ka te përfunduar fakultetin dhe nga viti 1996 deri në vitin 2013 ka punuar në gjimnazin “Hamdi Berisha” (ish gjimanzi "Abdyl Frashëri") si profesor i lëndës së matematikës. Nga viti 2103 e deri më sot është pjesë e ekzekutivit të qeverisje komunale si drejtor.

 

 

 

 

 

Karriera politike: 2009-2013 - Anëtar në  Kuvendin e Komunës në Malishevë.

 

                             2013-2014 - Anëtar në Kuvendit e Komunës në Malishevë.

 

                             2014-2018 - Pjesë e ekzekutivit në Komunën e Malishevës, në pozitën e drejtorit.

 

                             2014- Drejtor i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim në Komunën e Malishevës.