Drejtoria:Mbrojtje dhe Shpëtim

                                 
                                    
                                     

                                           Drejtori: Sejdi PAÇARIZI

                                                 10.02 .1963  
                                                   Dragobil
                                                     email:
                                                 tel: 045 985 216
                                   Profesioni: Ushtarak & Fakulteti Juridik