Drejtoria:Kulturë Rini dhe SportEmri: Besartë

Mbiemri: KRYEZIU-RAMAJ

Ditëlindja: 22.04.1991

Vendbanimi: Senik, Komuna e Malishevës

Statusi martesor: E martuar (nënë e një vajze)

Profesioni: Ekonomiste dhe historiane

Numri i telefonit: 045 617 954

E – mail adresa:

Karriera e punës: 2011-2012 - Agjente tregtare tek "BUNA" Sh.P.K. në Prishtinë.

                             2013-2018 - Mësimdhënëse në SHFMU "Vesel Pagarusha" në Pagarushë.

 

Karriera politike: Kryetare e degës së Gruas së NISMA Social-Demokrate në Malishevë.