Drejtoria:Shëndetsi dhe M.SocialeEmri: Liridon

Mbiemri: HOTI

Ditëlindja: 15.10.1988

Vendlindja: Carrallukë, Komuna e Malishevës

Statusi martesor: I pamartuar

Profesioni: Fakulteti Filozofik-Departamenti i Filozofisë

Numri i telefonit: 049 191 251

E – mail adresa: liridonhoti@gmail.com

Karriera e punës: Gjimnazi "Hamdi Berisha" (2015)

                             Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale - 05.02.2018

Karriera politike: Sekretar i në degën e Forumit  Rinor të NISMA Social-Demokrate