Çertifikatë jete

Personi duhet të jetë prezent në ZGJC, duhet ta bëj kërkesën dhe duhet të posedoj dokument identifikimit.
Certifikata vlen 6 muaj nga data e lëshimit.
...................................................................................................................................................
pdfico.png Kerkese-per-leshimin-e-certifikates-qe-personi-eshte-gjalle.pdf
...................................................................................................................................................