Mirësevini në Malishevë      

Faqja e Malishevës është faqe në të cilën qytetarët e Komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën  dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë...!

  
Zyra për Informim Publik        
               
E-maili zyrtar i komunës është:  
                                                                        komuna.malisheve@rks-gov.net

kkmalisheve@gmail.com

tel: 029 269 043


 


   
 

Platforma buxhetore e Komunës së Malishevës

Buxheti i Komunës së Malishevës
75700_Logo_JPEG12-(1).jpg


Qasje në Dokumente Publike

Për qasje në dokumente publike (zyrtare), duhet që ta shkarkoni formularin më poshtë, ta plotësoni dhe të dorëzoni te sporteli i Zyrës Pritëse në objektin e Komunës së Malishevës, ose përmes e-mail adresës zyrtare.
Për çfarëdo lloj informatash shtesë mund ta kontaktoni zyrtarin-en për qasje në dokumente publike.

e-mail: aferdita.duraku@rks-gov.net
 Tel.   045/985-310

 

  Ligji për qasje në  Dokumentat zyrtare Kliko Këtu

Formulari për qasje në dokumentat zyrtare  Kliko Këtu

 

 

Udhëzues - E drejta për mbrojtjen e të dhënave personale ( Kliko Këtu )

 

Lajme

Begaj: Urime Festa e Fitër Bajramit
24 qershor 2017

Kryetari i Komunës së Malishevës, z.Ragip Begaj, me rastin e përfundimit të muajit të shenjtë  të Ramazanit dhe festës së Fitër Bajramit, i uron të gjithë besimtarët e besimit islam.

“Me përfundimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, uroj që të gjithë agjëruesve, t’iu pranohet agjërimi. Por në të njëjtën kohë ju uroj edhe festën e Fitër Bajramit, të gjithë besimtarëve të besimit islam në Komunën e Malishevës dhe më gjerë. Pranoni urimet e mia më të sinqerta”, thuhet në urimin e Kryetarit të Komunës së Malishevës, z.Ragip Begaj, drejtuar qytetarëve të Komunës së Malishevës.

Me këtë rast, kryetari Begaj, i uron edhe të gjithë mërgimtarët nga Komuna e Malishevës, shumica prej të cilëve edhe në këtë festë, apo në këtë ditë të shenjtë për besimtarët islam, janë lag familjeve të tyre.

 

 “Urime Festa e Fitër Bajramit”

më shumë...

Edhe në Mleqan rregullohen rrugët brenda fshatit
24 qershor 2017

Sikur në të gjitha vendbanimet tjera, edhe në fshatin Mleqan të Komunës së Malishevës, ka filluar rregullimi i rrugëve brenda fshatit. Rrugët apo rrugicat në Mleqan, të cilat kanë filluar të hapen dhe do të asfaltohen, kanë një gjatësi prej  1 600 metrave. Punimet në rrugët e Mleqanit, i kanë parë nga afër edhe kryesuesi i KK të Malishevës, Aziz Thaçi dhe drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina.

më shumë...

Komiteti për Politikë dhe Financa
23 qershor 2017
  

Në mbledhjen e shtatë ( VII)  të mbajtur, më 23.06 2017

 

 Komiteti për Politikë dhe Financa, diskutoi për Kornizën Afatmesme Buxhetore dhe fazat nëpër të cilat duhej te kaloj.

Mes tjerash u tha se ka ngritje të  buxhetit  komunal, krahasuar me vitin paraprak.

Komiteti për  Politikë dhe Financa ka rekomanduar  draft-kornizës afatmesme buxhetore për shqyrtim në Kuvend.

më shumë...

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës me datë: 23/06/2017 ;
23 qershor 2017
  
    
T  H  Ë  R  R  E  T

Mbledhjen  e -VI- (gjashtë)  të  rregullt  të  Kuvendit të Komunës së Malishevës për vitin 2017, e cila do të mbahet ditën e Premte  me datë: 30.06.2017 duke filluar nga ora 10:00.

më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

riatdhesimi.jpg

STATUTI I KOMUNËS

Njoftimet

Gjendja Civile-Online

plani-zhvillimor1.jpg


    KLIKO KËTU 

 DRAFT PLANI ZHVILLIMOR I KOMUNËS SË MALISHEVËS


Vërejtjet dhe sugjerimet mund ti dërgoni në këtë E-mail: pzhkmalisheve2016@gmail.com