Mirësevini në Komunën e MamushësFaqja e Mamushes do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Lajme

Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 28.02.2017
22 shkurt 2017
 Mbledhja  e - I- ( pare e vitit 2017)  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Marte me datë: 28.02.2017  duke filluar nga ora 10:30.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.
Po ashtu nje te njejten dite mbledhjet do ti mbajne edhe Komitete obligativesi Komiteti per Komunitete dhe Komiteti per Politike dhe Financa.
më shumë...

Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se jashtezakonshme
20 janar 2017
Kuvendi i Komunes se Mamushes si dhe Komitetet e tij,  Komiteti per  Politkë dhe Financa si dhe Komiteti per Komunitete kane mbajtur mbledhjen e jashtezakonshme me te vetmen pike te rendit te dites:

1. Ndarja dhe Rindarja e fondeve per obligimet e pakryera nga viti 2016.


Pas debateve ne Kuvend e njejta eshte miratuar. më shumë...

Perzgjedhjen e kortaktuesit per dhenin e prones se palujteshme te Komune se Mamushes ne shfrytzim afatshkurter.
18 janar 2017

Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 29.11.2016
23 nëntor 2016

Mbledhja  e - X- ( Dhjetë per vitin 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Marte me datë: 29.11.2016  duke filluar nga ora 10:30.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. 

Po ashtu te Njejten dite Mbledhjet e radhes do ti mbaje edhe Komitetet obligative.

Pjesmarrja e qytetareve eshte e mireseardhur.

Mbledhja eshte me kete propozim:

REND DITE

 

  1. Shqyrtimi  dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;
  2. Shqyrtimi  dhe miratimi i rendit të ditës;
  3. Rregullore për taksa, tarifa, ngarkesa administrative dhe shërbimeve të tjera komunale
  4. Të ndryshme.

më shumë...

Projekti per fushen sportive te klubit Mamusa Spor eshte gati.
12 tetor 2016
 Komuna e Mamushes i ka perfunduar punimet rreth projektit te rregullimit te fushes sportive "Mamusa Spor".Punimet e fushes sportive me se voni do te fillojne ne Prill te vitit te ardhshem.Fusha sportive planifikohet te behet ne "Duzlukler"prone shoqerore e komunes.Deri atehere ne kete prone punimet rrugore do te realizohen.Edhe nga ana tjeter do tu hapet rruga pronareve te pronave ne kete krahine.
Komuna e Mamushes ne planifikimin e buxhetit per vitin e ardhshem ka bere planifikim per perkrahje te klubit "Mamusha Spor".I tere qellimi eshte per nje Mamushe me te mire ne te gjitha fushat.. më shumë...

Sistemi i kamerave ne Mamushe
12 tetor 2016
 Ne marrveshjen e bere me UNDP -ne ne ditet e ardhshme ne 22 pika te ndryshme do te vendoset projekti i sistemit te kamerave .Me kete sistem e tere Mamusha do jete nen kontroll.Siguria,rastet e vjedhjeve do te reduktohen.I falenderoj perfaqesuesit e UNDP-se per perkrahjen e ketij projekti.Shuma totale e projektit eshte ne vlere prej 25.000 dollar.Ne kuader te projektit ne dy qendra do te kete publikime te drejtperdrejta,vezhgime dhe regjistrime .UNDP e ka perfunduar tenderin dhe ne ditet e ardhshme firma fituese do te fillojne punimet.Jane duke vazhduar punimet rreth realizimit te pojekteve te rendesishme per Mamushen. më shumë...

Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 30.09.2016
23 shtator 2016
Mbledhja  e - VII- ( shtat e vitit 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Premte me datë: 30.09.2016  duke filluar nga ora 11:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. 

Po ashtu te Njejten dite Mbledhjet e radhes do ti mbaje edhe Komitetet obligative.

Pjesmarrja e qytetareve eshte e mireseardhur.

Mbledhja eshte me kete propozim:

REND DITE

 

  1. Shqyrtimi  dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;
  2. Shqyrtimi  dhe miratimi i rendit të ditës;
  3. Shqyrtimi dhe miratimi i Planit të buxhetit për vitet 2017-2019
  4. Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores për tatim ne prone për vitin 2017
  5. Shqyrtimi dhe miratimi i Plani i Veprimit per Barazi Gjinore 20017-2019 (versioni i pare).
  6. Të ndryshme.
më shumë...

Njoftim per Qytetar
09 shtator 2016
Njoftohen qytetaret e Komunes se Mamushes se me date 15/09/2016 ne ora 11:00 ne sallen e kuvendit te Komunes do te mbahet dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2017-të.

Ftoheni te merrni pjese
më shumë...

Njoftim per Qytetar
09 shtator 2016
Njoftohen qytetaret e Komunes se Mamushes se me date 15/09/2016 ne ora 11:00 ne sallen e kuvendit te Komunes do te mbahet dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2017-të.

Ftoheni te merrni pjese
më shumë...

Njoftim per Qytetar
08 korrik 2016
 Njoftohen qytetaret e Komunes se Mamushes se me date 15/07/2016 ne ora 14:00 ne sallen e kuvendit te Komunes do te mbahet tubim me qytetarer.

Ftoheni te merrni pjes


më shumë...

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës - 30.06.2016
22 qershor 2016
Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës si dhe Komitetet obligative
më shumë...

Njoftim për mbledhjen e KKSB
18 mars 2016
KKSB ne Komunen e Mamushes ka mbajtur takimin e pare per vitin 2016 me date 18.03.2016.
ne kete takim eshte diskutimit per realizimin e projektit -Sistemi per monitorim me kamera ne Mamushe, si dhe ne pergjithsi per situaten e sigurise.


FB_IMG_1458726888666-(1).jpg


FB_IMG_1458726872404-(1).jpg
më shumë...

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës - 22.03.2016
22 mars 2016
Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës

Mbledhja  e - III- ( trete e vitit 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Marte me datë: 29.03.2016  duke filluar nga ora 10:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. më shumë...

Mamusha insiston për lidhjen me autostradë
16 dhjetor 2015
 

Mamushë, 15 dhjetor – Kryetari i Komunës së Mamushës, Arif Butuc, beson se ky lokalitet do të arrijë që të sigurojë lidhjen për në autostradën “Ibrahim Rugova”.

më shumë...

Sistemi i Monitorimit Elektronik- SME në sigurinë e Komunës së Mamushës.
12 tetor 2015

Komuna e Mamushës ka organizuar mbledhjen e Këshillit Komunal për siguri në Bashkësi

më shumë...

Ta mbajmë ambientin e paster per një të ardhme te pastër
04 dhjetor 2015
 Komuna e Mamushës së bashku me Komandantët LMT të Batalionit Turk të Mamushës ,İmamët  e dhe së bashku me nxënësıt dhe  arsimtarët e shkollës Fillore dhe të mesme sot kanë filluar fushatën e pastrimit të rrugëve dhe rrugicave të Mamushës me sloganin”Të mbajmë ambientin pastër pë një të ardhme të pastër”.Në fjalimet e tyre të mbajtura është cekur pasi që pastërtia është thelbi I fesë sonë atëherë nevoja fetare është pastërtia. Mesazhi I Komunës për qytetarët dhe nxënësit është të kenë përgjegjësi më të madhe sociale. më shumë...

Mbështetje të plotë e Autostradës nga Kryeparlamentari i Kosovës Z.Kadri Veseli
01 dhjetor 2015
 Sot Kryetari i Komunës së Mamushës së bashku me kolegët vizituan zyrën e Kryeparlamentarit të Kosovës Z.Kadri Veseli

më shumë...

Vendimet e Mbledhjes se Kuvendit te dates 30.10.2015
03 nëntor 2015
Kuvendi i Komunes se Mamushes ne Mbledhjen e mbajtur me 30.10.2015 pasi ka shqytruar provcesverbalin e mbledhjes se kaluar si dhe ka miratuar propozimin e shtimit te pikes per Problemin e qeneve endacak, me shumice votash ka miratuar:
1. Draft Statutin e QKMF ne mamushe si dhe
2. Rekomandimin drejtuar ekzekutivit per gjetjen e nje zgjidhje sa me te pershtateshme per problemin e qeneve endacak.
më shumë...

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës
26 tetor 2015
Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës

Mbledhja  e - IX- ( nente e vitit 2015 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Premte me datë: 30.10.2015  duke filluar nga ora 11:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.
më shumë...

Komuna e Mamushes mban puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal 2016-2018
16 qershor 2015
Komuna e Mamushes ne bashkepunim me OSBE_ne sot ka mbajtur puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal.

më shumë...

Kryetari i Komunes z. Butuc takohet me Ministrin Stavileci
23 shkurt 2015
Kryetari i Komunes z. Butuc takohet me Ministrin Stavileci
më shumë...

Per Sherbime Me Te Mira Paguaj Tatimin Ne Prone
16 nëntor 2012
 Per Sherbime Me Te Mira Paguaj Tatimin Ne Prone... më shumë...

Ndihma e Teknoligjise në Arsim
17 tetor 2012
Në kuadër të Basic Education Program nga USAID-i në shkollën fillore Anadolu  është bërë hapja e ``Klasës Fillore teknologjike  e shek.  XXI` më shumë...

Lule per nder te 8 Marsit
08 mars 2012
Per nder te festes se 8 Marsit, Nenpunesve te Komunes se Mamushes u urohet festa me buqeta lulesh.
më shumë...

Zyra e Presidentes se Kosoves shpall konkurs
21 shtator 2011

Institucioni Zyra e Presidentit të Republikës së Kosovës kërkon të punësoj në(departmentin/drejtoratin/divizionin, njësinë) në sekretariat të këshillit konsultativ për komunitet 2 zyratrë ligjor;Titulli i vendit të punës: Zyrtar Ligjorë – Këshilli Konsultativ për Komunitete.
per meshum klikoni ne

http://www.president-ksgov.net/repository/docs/Konkursi_i_KKK.pdf
http://www.president-ksgov.net/repository/docs/Konkursi_i_KKK.pdf
më shumë...

Ndihma nga GjysemHena e Kuqe
11 mars 2011

aktivitete sportive për nder të ditës së shkollës
06 maj 2010

Në kuader të aktiviteteve për shenimin e ditës së shkollës Haxhi Ymer Lutfiu në Komunën e Mamushës do të ketë disa aktivitete kulturore dhe sportive.
 

më shumë...

Mamuşalı Öğrencilere Uyuşturucuyla Mücadele Konferansı
28 prill 2010
Kosova Genç İzciler Birliği ve Kosova Genç Birlik Derneği ortaklaşa olarak Mamuşa’da uyuşturucu ile mücadele konulu konferans düzenlediler.


më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Lajmet e fundit

Statuti i Komunës